Machiezi pentru bani sau pentru pasiune? Aceasta intrebare mi-a pus-o o prietena veche, cu care nu ma mai vazusem de mult, si care a aflat ca sunt si makeup artist. Stiu ca aceeasi intrebare va este pusa si voua, uneori, de catre clientele mai curioase. Nu stiu exact ce raspundeti voi, poate imi veti spune, dar stiu exact ce am raspuns eu.

Am raspuns imediat si cu zambetul pe buze ca MACHIEZ pentru pasiune si mai apoi pentru bani. Cred ca cine spune ca machiaza NUMAI de dragul pasiunii si ca nu-i pasa cati bani castiga e un pic ipocrit sau inconstient. Traim vremuri in care avem nevoie de bani si banii uneori chiar aduc painea pe masa si zambetul pe buze. Nu putem machia pe zambete, caci la casa de marcat la Mega Image nimeni nu ne da produsele gratis, doar ca am zambit.

Cel mai important este sa punem pasiunea pe primul loc, sa stim sa ne apreciem munca si implicit sa cerem un tarif pe serviciu in concordanta cu ceea ce oferim clientei de pe scaun.

Daca raspunsul vostru la intrebare este ca machiazi DOAR pentru bani, atunci e trist. Lipsa pasiunii dintr-o meserie intristeaza pe orcine. Sa fiti pasionati de makeup si produse de beauty va ajuta inclusiv la creativitate, imaginatie, va da forta de munca si va ajuta sa fiti mai implicati.

Mie imi place sa spun ca meseria de makeup artist e atat de ofertanta incat uneori te face sa plutesti de fericire. Stim toate momentul acela cand clienta se ridica de pe scaun se uita in oglinda si spune wow. Recunoasteti ca aveti un gol in stomac.

Despre pasiune si iubire pentru frumos discutam mereu la CARAVANA SECRETELE MACHIAJULUI, caci un semianr de makeup nu inseamna doar demonstratie, inseamna o concentrare de informatii importante pentru oameni ce au pasiuni comune.

Va invit sa va inscrieti la Caravana Secretele Machiajului si sa va bucurati ca putem fi Together for beauty, Ajungem in 9 orase și sigur vreți să fiți pe lista: Constanta, Galati, Iasi, Bistrita, Baia Mare, Cluj, Pitesti, Craiova, Bucuresti.

Biletul la seminar il puteti cumpara de aici: http://www.andracosmetics.ro/shop/cursuri-makeup/caravana-secretele-machiajului-2018/

 

on 0