De doi ani particip la minunatul targ Beauty Forum Cluj, dar pana acum nu am mers niciodata eu personal. Anul acesta a venit timpul sa ma intorc in interesantul oras si sa intalnesc live toti oamenii faini de acolo, pasionati de make-up si frumos. Asa ca, make-up artisti din Cluj, atentie, vine Andra. Andra Cosmetics.

Ceea ce multi dintre voi nu stiti e ca in Cluj amintirile mele sunt mult mai multe decat cele legate de iubirea pentru make-up, e vorba de cele legate de iubirea pentru bunici, pentru copilarie, pentru plimbatul vara de mana cu tata in Parcul Central si sucul de la Tec. Asa ca daca ma vedeti mai sensibila la Beautyforum Cluj sa stiti de ce :)

Sambata si duminica o sa fim acolo in formula completa, Sinziana Iaru va asteapta pe scena la #FaraSecreteCuSinzianaIaru, o sesiune de 30 de minute de intrebari si raspunsuri, un fel de teaser la Caravana ce urmeaza, o sa fie fain. Iar eu va astept la stand, cu cele mai interesante oferte si genele voastre preferate.

Surpriza de anul acesta este ca organizam si o tombola la stand, cine trece pe acolo e invitat sa se inscrie si poate castiga unul dintre cele doua premii puse la bataie: premiul I. Un loc gratuit la seminarul de mireasa din cadrul #CaravanaSecreteleMachiajului  ce are loc in Cluj pe 27 martie, la Hotel Panorama Business si premiul II consta in 2 seturi de gene Andra Cosmetics si un tricou de MUA personalizat.

Vestea și mai buna e ca la targ #Farsali poate fi achizitionat cu 250 de lei la super oferta.

O sa fie un weekend primavaratic frumos, numai bun de vizitat targul #BeautyForumCluj si standul nostru.

Cu emotie va astept pe toti, sa ne cunoastem sa ne imbratisam si sa vorbim despre machiaje. Ma grabesc sa ma duc sa imi termin bagajul, dimineata devreme plec spre Cluj.

Love,

Andra

on 0