Nu stiu la alte scoli cum merge treaba, dar stiu ca la scoala Sinziana Iaru powered by Andra Cosmetics, dupa terminarea cursurilor, pastram legatura cu elevii nostri. Ei intreaba, noi le raspundem. Fiecare cursant are nevoie de sprijin dupa perioada de absolvire a cursului, pentru ca indiferent cat de perfect e totul, teama de incepator ramane instalata cel putin 2 luni dupa. Nevoia de confirmare a abilitatilor este de fapt nevoia fiecarui cursant.

Vad zilnic zeci de intrebari pe grupurile de makeup, in care fetele asteapta confirmari, sfaturi pentru munca lor. Uneori raspunsurile sunt corecte, de cele mai multe ori insa NU sunt. Si uite ajungem sa credem in iluzii sau mai rau sa fim pe calea cea buna, dar descurajati de comentarii nepotrivite.

Makeup artisti dragi, ai cui parere conteaza pentru voi? Cel mai probabil ar trebui sa va intereseze NUMAI parerea trainerilor vostri sau parerile avizate. Cum separati aceste pareri dintre 30 de comentarii de la o poza?

Cat pret puneti pe sfaturile primite? Cat la suta modificati dupa un sfat primit? Aveti nevoie doar de confirmari sau chiar aveti nevoie de sfaturi?

A inceput sa ma fascineze psihologia makeup artistului din Romania, a artistului din domeniul de beauty, in general, care uneori uita cat de norocos e ca are acces la informatie. Atat de multa informatie.

Ca sa par bunica, pe vremea mea, erau 3 scoli in toata tara, 0 tutoriale, aproape niciun blog si doar targurile expozitionale. Vanam targurile expozitionale ca painea calda, pentru ca erau singurele locuri de unde puteam sa primesc informatie. Uneori am impresia ca targurile expozitionale precum Cosmetics Beauty Hair (care vine curand), Cosmobeauty, MKF si altele, sunt singurele care si-au pastrat integritatea si pe care ar trebui sa le devorati de dimineata pana seara, atunci cand ele au loc.

In concluzie, va invit sa raspundeti la intrebarea: Makeup artisti dragi, ai cui parere conteaza pentru voi?

on 0