Tinere talente apar peste noapte. Indiferent ca se inspira de pe youtube sau grupuri, ele se inspira. Au intre 14 si 16 ani, pun multe intrebari pe grupuri, cauta cel mai bun raport calitate pret, poate chiar mai multa atentie pe pret, decat pe calitate. Incep de mici, fara curs sau indrumare, ci doar inspiratie. Intrebarea mea pentru voi: Oare se inspira de la modelele care trebuie?

Ma uit cu frica uneori pe grupuri si chiar si pe youtube si vad ca 60% din informatie nu e corecta. In asemenea situatie, inseamna ca 60% din tinerii pasionati de makeup risca sa fie condusi pe drumul gresit.

ZILNIC cineva isi doreste sa invete sa machieze, dar nu vrea sa urmeze o scoala. Parca ne luptam cu morile de vant cand spunem ca e mai ok sa inveti de la 0 corect, decat sa te chinui sa indrepti ce ai invatat gresit.

Anul trecut la un targ expozitional de beauty am cunoscut la stand zeci de fete pana in 18 ani, care se uitau de o mie de ori la fondul de ten pe care voiau sa il cumpere, care se uitau in direct la tutoriale pe youtube ca sa mai verifice o data care era corectorul pe care ssi-l doresc. Fete care candva vor fi makeup artisti adevarati. Dar revin la intrebarea mea Oare se inspira de la modelele care trebuie?

Ma bucur ca aceasta industrie a atras atentia fetelor, ca iubesc culorile si fardurile si vor sa le combine. Dar e dureros ca sunt indrumate gresit, ca incepand atat de devreme gresit, le va fi din ce in ce mai greu sa perceapa normalitatea.

Cum sa invatam tinerele pasionate ce e bine, fara sa le taiem aripile?

Chiar sunt intr-o dilema. Ma lamuriti voi?

Pe curand,

A voastra,

Andra

 

on 0