Acum o saptamana am scris un articol ca de inceput de sezon, in care spuneam ceea ce și-ar dori makeup artisti sa transmita mireselor, dar nu o fac. De ce nu o fac? Vezi chiar in articol, il găsesti aici.

Dupa lansarea articolului in online mi-au scris multe viitoare mirese cum ca si ele ar dori sa transmita mesaje makeup artistilor si ca, si de partea lor sunt multe probleme de comunicare. Asa ca m-am conformat si am facut un top 6 de mesaje pe care viitoarele mirese ar dori sa le transmita makeup artistilor, dar nu o fac. Iata-le:

1. Stiu ca nu sunt singura ta mireasa din acest sezon, insa sunt emotionata asa ca te rog sa imi acorzi atentie, sa imi raspunzi dupa cel mult 24 de ore de cand iti scriu, ca sa nu intru in panica.

2. Daca ma vezi indecisa intelege-ma, e o zi importanta si nu vreau sa dau gres, asa ca ai rabdare cu mine atunci cand te rog sa imi faci 2 probe de machiaj. Nu inseamna ca nu mi place cu machiezi, ci ca vreau sa aleg cea mai buna varianta pentru mine.

3. Pentru mine este importanta igiena si dezinfectarea, asa ca te rog sa imi arati ca ai dezinfectat fardurile si pensulele sunt curate.

4. Nu mai sufla in pensula, te rog, ma face sa ma gandesc la cati microbi se imprastie in acel moment, sigur e o alta metoda mai profi de a indeparta exccesul de pudra/fard de pe pensula.

5. Spune-mi de la inceput ce conditii de munca doresti, astfel incat sa incerc sa ti le ofer. Daca te deranjeaza sa fie multa lume in camera in care ma vei machia, anunta-ma, si eu voi incerca sa te ascult. Daca ma anunti in momentul respectiv, in ziua nuntii, o sa fiu prea stresata si nu o sa pot gasi solutii, iar tu te vei supara.

6. Stiu ca iti doresti sa ai cat mai multe cliente intr-o zi de sambata, insa nu ma grabi. Spune-mi de la inceput cat timp imi vei aloca si ofera-mi-l pe tot.

on 0