Un subiect delicat pe baza caruia am auzit multe pareri. De la cele mai dure replici, pana la cele mai haioase. Ideea e ca plaja e si ea de multe feluri, oamenii diferiti, asa ca unii se vor machia, altii nu. Ideea e cum o faci, cand o faci si cum iti porti machiajul. Daca ne manechiem sau nu, cred ca ar trebui oricum sa fie decizia fiecaruia, nu pentru ca un specialist a sugerat asta, ci pentru ca asa simtim, ne dorim. Iata parerea mea.

Probabil ca raspunsul ar fi 100% sa nu ne machiem pe plaja. Pentru ca trebuie sa fim naturale, sa nu riscam sa ne intindem machiajul de la transpiratie, apa si nisip. Sa fim naturale ca sa lasam razele soarelui sa ne mangaie frumos. Dar exista si exceptii.

Exceptiile apar atunci cand pe plaja/piscina suntem la un party sau nu ne-am dus ca sa ne expunem la soare de dimineata pana seara, ci doar la un event mai mic sau mai mare. Sau poate pur si simplu personalitatea noastra de diva doreste sa se evidentieze chiar si pe plaja printr-un machiaj.

Un lucru e cert, indiferent de situatia TREBUIE folosita o crema cu factor de protectie. Sa ne protejam pe cat posibil de razele uv din ce in ce mai periculoase si sa evitam astfel un proces de imbatranire mai rapid.

Eu nu ma machiez la plaja. Dar daca vreau sa ma simt mai fancy, atunci apelez la genele false smocuri, aplicate atat cat sa imi contureze ochiul si doar adevaratii cunoscatori sa isi dea seama ca am gene false.

Pentru cele care doresc sa se machieze, atunci neaparat trebuie sa foloseasca produse waterproof, ca sa nu se ridice de pe nisip sau sa iasa din mare cu ochii murdari de la tusul intins.

Ce machiaj as recomanda daca tot se doreste machiaj? Probabil un eyeliner in culori electrice, un gloss sau un ruj mat in culoarea preferata, mascara waterproof si genele smocuri 2D sau genele codite #20 Andra’s Wink. Fara blush, fara contouring, fara alte tehnici de genul acesta. 

Voi in ce tabara sunteti? Pro sau contra machiaj pe plaja?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0