O sa intru direct in subiect fara introduceri sau alte glume, caci subiectul e GRAV si nu inteleg CUM specialistii acestia din makeup sau mai bine spus fetele care machiaza NU STIU ca ESTE INTERZIS sa se foloseasca glitterul de unghii pentru machiaj.

Oameni buni, un glitter poate chiar si sa zgarie retina si sa duca la grave probleme cu vederea. CINE ISI DORESTE ASA CEVA?

Va intrebati la ce e uneori buna scoala? De ce e nevoie de diploma cand fetele sunt pline de talent? Pai indiferent cat talent aveti, atata timp cat va lipsesc niste informatii de baza din chimie, teoria culorii, chestii interzise, protectia muncii, igienă si dezinfectare, DEGEABA E TALENT.

Va jucati uneori cu sanatatea clientelor voastre fara sa va ganditi decat la talent si poza wow de before and after.

Glitterul/pigmentul/ fardul pulbere  pentru machiaj este construit special intr-o granulatie foarte marunta si pregatit sa nu raneasca. Evident ca eu acum vorbesc de branduri mari care se respecta si care cunosc astfel de informatii. Nu tot felul de firme no-name sau branduri fake care evident ca nu respecta nicio regula si pun sanatatea in pericol.

SCURT SI LA OBIECT! ATENTIE mare ce folositi pentru clienta voastra si daca nu stiti intrebati OAMENI AVIZATI sa va raspunda.

Cu respect,  

Andra cea suparata

on 0