Probabil ca titlul meu se potriveste in mai multe domenii, insa ca intotdeauna mie imi place sa scriu numai despre al nostru. Sa exersam face parte din munca noastra de makeup artisti, iar in aceasta perioada de post, cand nu sunt nunti, si programarile sunt aproape inexistente, atunci e perfect sa exersam.

Discutam cu doi prieteni makeup artisti care imi ziceau razand, mai in gluma, mai in serios, ca ei isi ies din mana in aceasta perioada de post, fara programari, si ca pe langa faptul ca se machieaza pe ei mai des, isi cheama si prietenele sa le machieze.

Probabil ca asta e mai mult valabil la makeup artistii incepatori, dar nu strica nimanui sa exerseze non stop. Oricat de buni ne credem, oricat de talentati suntem, niciodata nu trebuie sa ne oprim din exersat.

Iata ce i-am sfatuit eu sa faca:

1. Sa se machieze zilnic pe ei, cat mai creativ.

2. Sa isi aleaga 2-3 machiaje pe saptamana, realizate de trainerii preferati si sa le reproduca, pentru exercitiu si inspiratie

3. Sa urmareasca 2-3 canale de youtube cu diverse machiaje si mai apoi sa le incerce pe prieteni

4. In perioada aceasta sunt si seminarii, masterclassuri si cursuri de perfectionare, nu strica sa le viziteze.

5. Sa cheme cate o prietena pe saptamana careia sa –i ofere machiajul gratuit si pe care sa exerseze machiajul la care mai are inca de invatat.

Voi ce sfaturi aveti?

 

on 0