Doamneee! As vorbi despre acest subiect in fiecare zi si jur ca nu m-as plictisi deloc. Sunt super fericita ca a mai ramas doar o luna pana cand GOAR vine in Romania si sunt super mandra de aceasta realizare. Stiu ca a fost o munca de echipa colosala, inclusiv in Asociatia TOGETHER FOR BEAUTY, alaturi de buna mea prietena si partenera, Sinziana Iaru, dar si in ce ii priveste pe toti colaboratorii si sponsorii.

Iata cum chiar simt sa multumesc fiecaruia in parte pentru realizarea care e cu adevarat mareata pentru industria de makeup de la noi din tara! Si nu zic prostii! GOAR este practic unul dintre cei mai iubiti makeup artist la nivel mondial, cu peste 5,3 milioane de fani in toata lumea. Dincolo de latura ei de influencer si trendsetter in domeniu, e un om super apreciat de toti marii critici si profesionisti MUA.

Va ziceam... sunt super fericita si emotiile imi cresc direct proportional cu zilele care trec. Abia astept sa o vad, sa ii vad talentul pus in practica, dar si imaginatia fara limite. GOAR e motivatia in persoana si, plus de asta, e de o sensibilitatea rara, pentru ca ea chiar pune pret pe frumusete, asa cum trebuie de fapt conturata.

Nu va zic mai multe pentru ca v-am tot povestit si, cu siguranta, stiti si voi super multe detalii despre toata activitatea lui GOAR. Tocmai de aceea, chiar sper sa ne vedem, sa luati in seama importanta momentului, pentru ca GOAR are o agenda plina si sigur nu o mai vedem prea curand prin Romania, mai ales ca are un obicei sa nu repete tarile in care a fost. IN PLUS, ea este in PREMIERA in EUROPA! OMG! Suntem prima tara din Europa care o primeste cu bratele deschise.

Sooo! Hai sa profitam de ocazie si sa ne vedem intr-un numar cat mai mare. Biletele mai sunt putine asa ca e timpul sa prindeti sansa pe ultima suta de metri si sa prindeti loc la cel mai WOW show de makeup al anului! Btw, am pregatit si multe premii si o multime de surprize care va asteapta, asa ca sigur nu plecati nici cu minte si nici cu mana goala de la Masterclass GOAR! In plus, ma inclin in fata tuturor brandurilor care au ales sa sprijine acest event si sa bucure participantii cu  goodiebags de neuitat.

Ii enumar aici ca sa le oferiti  un like, caci merita:  

#Skindinavia #LaGIRL #AtelierParis #Mufe#Anastasia #BeautyBlender #TammyTanuka #Morphe #Glamcor #TLNailInstitute #ProduseMakeupPunctRo #Sigma #AndraCosmetics #MakeupAddiction  #NYX  #TouchInSol

Deci, da?! Ne vedem pe 25 noiembrie, la Hotel Intercontinental, la MASTERCLASS GOAR! Abia astept, my beauties, să fim #TogetherForBeauty si sa ne bucuram impreuna de acest moment, care e de istoria makeupului din Romania.

Pe curand,

A voastra,

Andra.

on 0