Mai stiti cand eram mici si vedeam la televizor filme care se petreceau in viitor in 2020? In numai 24 de luni vine si acel an, un an de trasat linie si de facut o medie a ultimului deceniu. Eu asa voi face, caci e extraordinar ce s-a intamplat in ultimii ani si explozia din online care a creat multi pasionati de machiaj.

Intre pasionati de machiaj si makeup artisti este insa o limita destul de evidenta pe care mi-ar placea sa o constientizam si sa lucram la ea. Cineva spunea ca au iesit prea multi makeup artisti pe piata, nu toti sunt scoliti cum trebuie, altii sunt scoliti doar de youtube si asa mai departe. Eu zic ca selectia se va face natural. Nu toti sunt priceputi in ce fac, nu toti se vor opri aici, la aceasta profesie.

Ma intreb insa, oare cati makeup artisti vom fi in 2020? Oare explozia aceasta de pasiune pentru makeup se va opri la timpul potrivit sau va intrece limita si se va transforma intr-un haos?

Unul dintre motivele pentru care mi-am dorit sa fac alaturi de Sinziana Iaru ASOCIATIA MAKEUP ARTISTILOR DIN ROMANIA Together for beauty, a fost si acesta, nevoia de a sprijini industria de beauty, de a o intelege, de a aduce un plus de valoare fiecarui specialist.

Momentan lucram la ASOCIATIE pentru tot ce inseamna inscriere si statutul de membru, dorind sa gasim cea mai buna varianta pentru voi makeup artistii.

De fiecare data cand intru pe grupurile de makeup ma gandesc ca oamenii au nevoie de oameni si ca niciodta nu trebuie sa fii singur intr-o meserie.

Deci, sunt curioasa, voi ce prevestiti pentru industria de makeup in urmatorii 2 ani?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0