Am fost si inca mai suntem in plin sezon de nunti si alte evenimente, asa ca trebuie sa va recunosc ca feedul meu e plin de poze cu machiajele realizate in perioada asta. MULTEEE! Ceea ce e de bine, industria creste, profesionisti sunt si Doamne ajuta tot asa! Insa, ochiul critic nu ma lasa sa nu observ si unele makeupuri realizate si sa aduc in discutie o tema pe care o am de ceva timp in minte: genele false nu ar trebui sa arate fals!

            Si da, spun asta cu tot riscul s-o numiti un paradox. Pentru ca pentru unii chiar asa e! Eu insa am pornit de la ideea ca vreau sa ating acest paradox cand am creat linia de gene Andra Cosmetics. Azi stiu ca motivul mi l-am ales bine si stiu ca am atins ce mi-am propus.

            Vreau sa atrag putin atentia asupra modului in care completam machiajul prin gene! Da, COMPLETARE. Genele sunt acolo cu un motiv, acelasi ca intreg scopul makeupului: sa accentueze frumusetea, nu sa urateasca!

            Am vazut de atat de multe ori poze in care machiajul este unul decent, chiar bun, dar genele arata ca un evantai la ochi, iar clienta abia vede pe unde merge. Eu stiu ca multe fete cand se asaza pe scaunul de la salon spun ca vor gene lungi si cu mult volum, insa hai sa nu uitam ca suntem PROFESIONISTI si trebuie sa si dam sfaturi si sa ne facem treaba cum trebuie, adica impecabil si fara abuzuri inutile!

            Foarte putine fete se bucura de gene naturale care doar rimelate sa iasa asa bine in evidenta si tocmai de asta am gandit genele false, care, sa fim sinceri, aduc un plus imediat machiajului si il incadreaza frumos. Folosite in exces ele insa STRICA! Pentru ca din ceva mentit sa contureze, sa infrumusezete, apar ca o perdea care umbreste si privirea si machiajul realizat.

            Incercati sa cumparati produse de calitate, sa comparati putin, fie ca vorbim de gene tip banda, smocuri sau fir cu fir. Si nu sariti peste tutoriale, cursuri si traininguri unde vi se vorbeste despre gene si aplicarea lor, pentru ca asta inseamna sa fii un profesionist, sa iti faci treaba calitativ si pana la capat.

            Stiu ca si voua va plac genele la fel de mult ca mie, tocmai de aceea eu o sa aduc in continuare cele mai bune schimbari in acest domeniu, constant. Contez pe voi ca ati inteles ideea. Genele false nu trebuie sa strice naturalul, ci sa il puna frumos in evidenta! Sper la cat mai multe schimbari in bine de acum si sa dati invatatura mai departe, cu responsabilitate.

 

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0