Abia asteptam sa scriu acest articol si sa va anunt doua dintre cele cele mai bune vesti pe saptamana aceasta. Prima este ca incepand de astazi puteti sa realizati plati cu cardul direct pe www.andracosmetics.ro. Ceea ce usureaza munca tuturor si a voastra si a mea. Iar vestea numarul 2 este ca BLACK FRIDAY CONTINUA SI MAINE 24 NOIEMBRIE. Cool, nu?

Dar sa le luam pe rand.

Povestea platii cu cardul a inceput in perioada Caravanei cand marea majoritate dintre voi a dorit sa plateasca taxa de caravana cu cardul, iar acest lucru nu se putea. Plecand de la ideea aceasta am spus sa generalizez pe tot siteul, asa ca voila, puteti plati cu cardul, sigur si rapid. Sistemul este perfect functional si va este la indemana atunci cand realizati o comanda.

Pe langa ca puteti cumpara produse din shop, cine isi doreste sa vina la seminarul din 12 decembrie, cu Sinziana Iaru, din cadrul ANDRA S CHRISTMAS SALES DAY, poate sa plateasca direct cu cardul si sa isi asigure astfel locul la cel mai dorit seminar al iernii, din Brașov.

Hai sa va vad, cine face prima plata cu cardul?

Si ca vestea sa fie si mai wow, am ales sa v-o spun in acelasi timp si cu vestea nr 2. BLACK FRIDAY continua si pe 24 noiembrie, de data aceasta avand reduceri de minus 20 la suta PE TOT SITEUL. Exact, ati citit bine, tot siteul intra la reduceri si e gata pentru voi.

Stiu ca perioada de BF este preferata voastra, si cum eu sunt Andra - prietena makeup artistilor, am hotarat sa o prelungesc cu inca o zi. De fapt, primul gand a fost sa fac numai pe 24, pentru atunci este ziua de BF adevarat, dar cum toti din Romania au dorit pe 17, am spus sa va ofer  aceasta bucurie si pe 17. Si uite asa am iesit cu 2 editii de #BF.

Asadar aveti TOATE MOTIVELE sa stati pe net la 12 noaptea si sa profitati de noile beneficii de pe site. Atentie insa, stocurile sunt limitate.

Cumparaturi placute!

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0