Vorba celor de la Coca-Cola, sarbatorile vin, sarbatorile vin. Una dintre cele mai frumoase sarbatori, care pe mine cel putin ma umple de iubire, bucurie si pace. Acesta este efectul Craciunului in viata mea si a celor din jurul meu si stiu ca macar 1% e si in viata celor ce citesc acum.

Daca pe parcursul anului diferite machiaje tin trendul in newsfeed-ul de instagram, de sarbatori un lucru e cert: Glitterul nu lipseste. Un fel de paiete fine pe care le descoperim pe rochii, pantofi, genti, bijuterii si chiar si in makeup. De sarbatori parca toata lumea vrea sa straluceasca, sa straluceasca pentru tot restul anului.

Ca si in alti ani, cu siguranta si in aceasta iarna, de Craciun, bucuria se simte inclusiv in machiaj. Au inceput programarile pentru petrecerile de Craciun, genele sunt din ce in ce mai lungi, buzele rosii, iar pigmentul este stralucitor.

Recunosc ca mi-ar placea sa vad in fiecare an macar un trend nou, dar nici nu-mi displace atata glitter si stralucire. Stralucirea inseamna viata. Iar eu voi fi mereu pro viata si bucurie si mai putin that dark side in care unii vor sa intre.

Da,  la mine in casa se aud colinde, colinde ascult si cand vin clientele la machiaj, ma bucur de filme cu iarna la New York si visez la tot ce urmeaza sa se intampla in 2019, neuitand nicio secunda ce a insemnat 2018.

Dar despre 2018 vs 2019, am sa va scriu in alt articol.

Pana atunci pregatiti glitterul si pigmentii. Vin sarbatorile.

 

on 0