Inca putin si incepe sezonul. Perioada cea mai frumoasa si creativa a makeup artistilor, dar si cea mai grea si obositoare. Trebuie sa ne incarcam cu energie, vitamine si uneori si rabdare. Sa avem rabdare si sa intelegem omul nervos de pe scaunul nostru, mireasa in intarziere, femeia panicata ca trebuie sa ajunga si la coafor sau a ajuns si nu-i place. Problema e ca atunci cand avem nunti, intervine un factor si mai interesant.... vine soacra la machiaj.

Am scris un articol in care vorbeam despre persoanele care stau in ceafa noastra si critica tot ce vad cu ochiul lor, transmitand mesaje nefavorabile miresei de pe scaun, dar.....cand vine soacra...ei bine atunci lucrurile se complica.

De cele mai multe ori soacra miresei vine la machiaj un pic fortata de mireasa, din dorinta de a fi mai bine, de a rasfata viitoare mama si de a ....infrumuseta pur si simplu. Complicat devine cand soacra se aseaza pe scaun cu o falca in cer si una in pamant, plina de treaba si suparata foc ca ea vrea doar niste creion verde pe la ochi si nimic mai mult.

Soacra este insa clienta noastra asa ca trebuie sa o tratam cu respect si cu rabdare, sa ii explicam ca putem sa i readucem tineretea pe chip cu cateva trucuri de machiaj si mai ales 4-5 smocuri de gene in coltul ochiului ii va alungi ochiul si nu va mai parea ploapa cazuta.

Eu am avut de curand o peripetie in care personajul principal era o soacra, iar lucrurile, chiar daca s-au incheiat cu zambetul pe buze,  au fost destul de stresante. Mai ales ca s-au intamplat in timpul probei de machiaj... va imaginati cum va fi la nunta?

Astept povestile voastre cu soacre la machiaj, pana atunci succes si prepare yourself, incepe sezonul!

 

on 0