(sursa foto:shutterstock)

In momentul acesta ma uit pe geam si nametii de zapada imi bat veranda casei, copiii se joaca cu bulgari si vantul am inteles ca bate naprasnic si la Bucuresti. Dar nimic nu ma impiedica sa visez la primavara din acest an, in special la luna martie si la ceea ce eu am denumit PRIMAVARA MAKEUP ARTISTILOR.

Sunt atatea proiecte frumoase in aceasta primavara incat makeup artistii parca sunt cei mai rasfatati, parca ar fi primavara lor si sper sa se bucure de ea cat mai mult posibil. Parte din proiecte poarta si semnatura mea, iar bucuria este dubla.

In primavara aceasta va invit sa va pregatiti carnetelele si sa notati tot ceea ce auziti de la Sinziana Iaru, pentru ca aceasta va pregatit informatii precum: demonstratie 2 tipuri de machiaj, machiaj de eveniment Red Carpet Look si Perfect Glam look- machiaj de transformare, perfect skin, arhitectura fetei, conturare si frumusete 3d, buze perfect conturate, reconstructie sprancene, texturi culoare, rezistenta si tips and tricks. Iar totul se intampla inconjurate de produse cu reduceri semnificative, la Caravana secretele Machiajului 2018. In plus, anul acesta vom aduce si un produs in premiera, special pentru voi, ce va fi disponibil NUMAI in caravana, special pentru participanti.

Înainte de Caravana, ne bucurăm de makeup și celebrăm primăvara și frumusețea la Cluj, în cadrul Beauty Forum, unde intrarea este gratuită și timp de 2 zile vă aștept cu reduceri și surprize la stand. O să am și echipa cu mine, în frunte cu Sinziana Iaru care va fi disponibilă să vă dea cele mai bune sfaturi.

Calatoria continua cateva zile mai tarziu la Cosmobeauty, care anul acesta implineste 10 ani si care a pregatit 4 zile wow, iar eu la fel la standul din sala Bucuresti, unde va astept cu drag.

O nebunie de luna martie, in care voi sta departe de casa, dar aproape de makeup artisti, ca o fiesta (cum zic spaniolii) pentru toti cei care iubesc frumusetea si machiajul.

Eu abia astept sa va cunosc in offline si sa i revad pe toti cei care i-am cunoscut la alte evnimente dedicate. E o reale placere sa vad cat pasiune sta in fiecare dintre voi.

Hai sa ne bucuram de primavara makeup artistilor, unde va intalnesc in luna martie?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0