Imediat ce trecem de 20 februarie pe mine ma iau emotiile. Aproape ca nu mai am rabdare pana vine primavara si mai ales pana incepe luna martie. De cand ma stiu, martie a fost luna in care am simtit ca tot ia nastere, nu numai natura, asa ca primavara s-a nascut Andra Cosmetics.

Anul acesta se implinesc  5 ani de cand am hotarat sa dau un nume lucrurilor pe care deja le bricoleam de ceva timp in industria beauty sub diverse entitati. Cel mai frumos moment care mi-a schimbat total cursul vietii, care mi-au adus o tona de oameni frumosi langa mine si care de atunci se construieste treptat caramida cu caramida.

E greu cand pornesti la drum ca antreprenor dar e al naibii de frumos, iar industria pe care mi-am ales-o este perfecta pentru sufletul meu. S-au intamplat atat de multe in cei 5 ani, incat simt ca trebuie sa le dedic un alt articol numai lor.

Randurile aceastea sunt mai mult despre bucuria mea ca vine primvara, ca vine luna martie si ca v-am pregatit O MAAAAAARE surpriza pentru a celebra acesti 5 ani. Pentru ca orice sarbatoare se simte alaturi de prieteni, asa veti simti si voi, veti simti din plin ca Andra Cosmetics face 5 ani.

De fapt, daca stau mai bine sa ma gandesc este si sarbatoarea voastra, fara voi, nimic din ce se intampla astazi nu ar fi fost posibil, impreuna formam Andra Cosmetics si suntem #TogetherForBeauty.

Bucuria si mai mare vine cand vad ca fix in al cincelea an, primesc si o nominalizare care ma onoreaza, nominalizare la Cosmobeauty Awards 2019, categoria FIRMA BEAUTY CU CEA MAI IMPORTANTA DEZVOLTARE / EVOLUTIE IN 2018, asa ca ma inclin si va invit sa ma votati daca si voi considerati ca merit acest vot.

Aici puteti vota: http://cosmobeauty.ro/vot.php

Pe curand, cu surprize,

Andra

on 0