As putea incepe aceste randuri spunand ca tenul are nevoie mereu de noi, ca ar trebui sa ne imbracam si ingrijim asa cum facem cu orice alta parte a corpului nostru. Primavara insa, tenul chiar are nevoie de noi.

Stiti momentul acela de dimineata, cand desi e soarele pe cer, pisca un pic frigul pe piele? Asa se resimte si tenul. La pranz, soarele e chiar generos si iti vine sa stai fara geaca, chiar poate si in tricou, iar ore mai tarziu, piscaturile se intorc. Frigul de primavara revine, ne pacaleste prin aparitie si disparitie si uite asa ne lasam tenul afectat.

Intr-o astfel de perioada, cand clienta vine si se aseaza pe scaunul nostru de machiaj, o sa vedem ca orice produs ii punem pe piele se sparge, pentru ca de fapt tenul e atat de afectat ca nu poate retine produs.

Ca sa evidem acest lucru, cel mai bine e sa ne instruim clientela sa se hidrateze foarte bine si sa isi acopere mereu tenul cu o crema hidratanta cat mai buna.

Cei care ma cunosc stiu ca din start voi spune cu mana pe inima ca nicio alta crema nu hidrateaza asa cum o face Embryolisse. Am mai gasit o varianta asemanatoare care imi place ca textura si rezultat, am gasit-o tocmai in laboratoarele Touch In sol, brandul corean care ma fascineaza. Crema am adaugat-o fara ezitare in portofoliul meu si o gasiti si voi pe www.andracosmetics.ro ALL-IN-ONE BEAUTY AID CREAM. Îmbogatita cu ingrediente naturale, inclusiv trestia de zahar si untul de shea, precum si ceramidele, aceasta stimuleaza bariera de umiditate a pielii si mareste elasticitatea, supletea si fermitatea pentru un rezultat radiant si un ten perfect hidratat.

Voi cum va hidratati primavara?

on 0