V-am povestit in vara ca m-am plimbat si am discutat cu mai multe persoane, branduri, CEOs, din dorinta de a extinde portofoliul Andra Cosmetics. Lucru care m-a pozitionat in fata unui short list de produse pe care le-am testat si super testat si care m-au convins ca trebuie sa fie in shopul meu online.

Sa aduci un brand in Romania, nu-i chiar asa usor si nici atat de usor de introdus pe piata, asa ca lista de cele 5 branduri vor intra treptat in functie de cum am considerat eu ca e ok. Ceea ce am mai hotarat este sa nu aduc toate produsele pe care un brand le ofera, ci, ca de fiecare data, sa aleg produsele care mie imi plac cel mai mult si numai pe acelea sa le comercializez.

Ca sa nu mai lungim randurile, noile branduri din portofoliu sunt LA GIRL si MAKEUP ADDICTION COSMETICS. Un brand din USA si unul din UK, ambele mi-au placut pentru raportul calitate-pret pe care il ofera si pentru anumite caracteristici ce le voi discuta cu voi pe parcurs.

Produsule pot fi comandate cu pre-order la adresa contact@andracosmetics.ro, iar incepand cu 28 septembrie, pot fi incercate si cumparate, direct de la standul meu, de la targul expozitional COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO. Momentan echipa lucreaza sa pune pe site toate produsele, deci curand le veti putea vedea si pe www.andracosmetics.ro

Sper ca vestea noutatilor va bucura, si ca impreuna vom parcurge o noua calatorie frumoasa alaturi de LA GIRL si Makeup Addiction. Si tineti-va bine, caci, asa cum am spus si mai sus, mai avem inca 3 branduri pe lista, ce se vor adauga in portofoliu. Voi reveni cu articole dedicate pentru fiecare si mai ales cu reviewuri despre noile produse.

Fiecare decizie pe care o iau, imi doresc sa adauge caramizi la statutul de ANDRA- Prietena Makeup artistilor. Am reusit?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0