Am astept cu sufletul la gura sa va pot da aceasta veste. Dupa multe teste, schimbari si pregatiri AM REUSIT SI AM LANSAT AGENDA. Daca acum o luna si un pic lansam  ANDRA COSMETICS APP, acum putem sa ne bucuram si de functionalitatea cea mai importanta a acesteia si anume agenda.

Daca stau sa ma gandesc modulul agenda este de fapt si principalul motiv pentru care am vrut sa lansez o aplicatie, ca totul sa fie la indemana pentru make-up artistul ancorat in era digitala. Renuntam astazi la agendele clasice, la calendarele plictisitoare din telefoane si facem programari inteligente, dedicate make-up artistilor.

Nu vreti sa stiti ce fericita sunt si abia astept sa vad ce perere aveti. Am testat mult pentru voi incat totul sa mearga perfect si v-am mai pregatit cateva functionalitati care sa va surprinda in viitor.

Iata cele mai cool lucruri pe care le poti face in agenda:

1. In meniul principal aveti calendar, adauga programare, clienti fideli, lista neagra, situatie stocuri si grafic. Fiecare buton te asteapa cu surprize.

2. La adauga o programare puteti adauga client vechi (atunci cand el exista) sau client nou. Puteti baga absolut toate datele lui inclusiv adresa de mail si adresa completa pentru deplasare.

3. Puteti selecta ce tip de machiaj e sau ce categorie de clienta (mireasa, soacra, etc).

4. Puteti introduce date pecum pretul machiajului, astfel incat sa aveti mereu evidenta preturilor pe care le cereti.

5. Puteti introduce intr-un camp liber informatii suplimentare precum: culoarea ochiilor, probleme cu tenul, doleante sau orice alta informatie vreti voi.

6. In viitor veti putea chiar sa adaugati si poza cu clienta sau poza de la proba ca sa aveti evidenta machiajului dorit.

7. Daca un client se regaseste in agenda voastra de peste 4 ori el devine client fidel. Sau il puteti introduce voi manual.

8. La fel ca la lista de clienti fideli exista si o lista neagra. Clienti care v-au suparat, care nu au venit la programari sau care mai pe romaneste v-au tras teapa. Data viitoare cand veti face o programare unui client de pe lista neagra veti fi notificati ca e pe lista neagra.

9. Dupa o perioada de timp de activitate se va adauga functional si graficul care va poate ajuta sa fiti mereu la curent cu situatia voastra, cum stati cu programarile cat de des le aveti, care sunt orele cele mai cerute sau zilele cele mai full.

10. Situatia stocurilor va fi in stransa legatura cu ce cumparaturi realizati in shop si ce programari aveti. Astfel, daca in decurs de 7 zile ati programat 5 cliente cu gene nr #05, dar voi nu le aveati in stoc, programarea va anunta sa nu uitati sa le achizitionati. Situatia stocurilor poate fi oricand schimbata manual.

11. Poate fi folosita aplicatia de oriunde atata timp cat aceasta e descarcata pe dizpozitiv si sunteti login cu contul dorit.

Ei bine, cam despre asta este vorba. Ce spuneti? Va place?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0