Cam 4 luni am asteptat sa va dau aceasta veste. De fapt, mai mult de 4 luni, caci primul gând s-a concretizat in octombrie, o toamna benefica, in care impreuna cu echipa mea si Sinziana Iaru am luat si decizia sa facem Caravana Together for beauty,  Andra’s Christmas Sales Party si alte proiecte de care veti auzi curand. Deci, din octombrie de cand am pus prima idee pe hartie,  am lucrat intens, am cercetat piata, cateva echipe  si pana la urma am ajuns acolo unde am visat, sa lansez PRIMA APLICATIE DIN ROMANIA DEDICATA MAKE-UP ARTISTILOR.

Traind in lumea digitala, a nebunie cu o suta de aplicatii, m-am gandit ca e timpul sa trec #AndraCosmetics LA NEXT LEVEL si aplicatia era cel mai bun pas. Pentru ca sunt prea entuziasmata si imi petrec timpul pe grafice si in discutii cu dezvoltatorii, am facut repede o lista cu cele mai importante functii pe care aplicatia le ofera acum si le va oferi in viitor.

Pentru cei care nu stiu, aplicatia este lansata in modulul basic, urmand ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa lansam cel mai asteptat modul, AGENDA. Iar in viitor, pe parcurs, voi adauga module interesate care va vor usura viata de make-up artist.

10 motive sa folosesti ANDRA COSMETICS APP>

1 . Shopping rapid, la doar 2-3 clickuri distanta, interfata mult mai accesibila decat siteul

2. Primesti alerta la toate ofertele, prin notificare direct pe telefon. Si crede-ma, o sa fie multe oferte.

3. In premiera toate articolele de pe blog vor aparea mai intai pe aplicatie si mai apoi pe retelele de socializare.

4. Pot sa iti tii socoteala la stocul de gene pe care il ai, incat sa nu te trezesti ca esti descoperita

5. Primesti diverse notificari haioase. Promit sa nu te exasperez. O sa iti placa J Doar sa nu uiti sa dai “allow notification”.

6. Agenda cu programari va fi mereu cu tine si nu o sa mai aprobleme de genul “Am uitat agenda acasa, revin eu cu telefon”.

7. Daca cumva iti pierzi telefonul, descarci aplicatia pe altul, intri in contul tau si voila, programarile sunt acolo.

8. Agenda are multe functionalitati si va fi diponibila incepand cu saptamana viitoare. Vei putea sa faci atat de multe lucruri incat iti vei schimba complet stilul de programare. O sa vezi J

9. Aplicatia are ca scop sa ajute make-up artistii, dar ea poate fi folosita oricand si de o cosmeticiana, hairstylist sau alta meserie de beauty.

10. In toamna, vom lansa modului Lectii scurte de machiaj. Nici nu stiti ce faine o sa fie.

✔️ Aplicația este disponibilă pe ambele platforme și poate fi descărcată gratuit de aici: http://q.simpapp.ro/a/68

 

on 0