In 2017 cred ca am trait un pic prea constransi de cuvantul “trebuie”, trebuie sa facem x, trebuie sa facem y, inclusiv eu cred ca v- am scris cateva articole cum ca ar trebui sa faceti ceva. In 2018 am hotarat sa ma schimb si sa nu mai imi pun obiective, ci dorinte. Prima dorinta s-a indeplinit. S-a lansat Asociatia Makeup Artistilor din Romania.

Drumul asociatiei a inceput acum multi ani prin gandurile Sinzianei Iaru, care s-au intersectat armonios cu ale mele. Amandoua ne-am dorit sa facem un proiect care sa fie mai mult decat o comunitate din online, sa formeze o mare familie, unde membri primesc toata atentia si nevoia necesara. O astfel de familie imi doresc sa fie si ASOCIATIA MAKEUP ARTISTILOR DIN ROMANIA.

Nu are rost sa va spun ce drum lung trebuie parcurs pentru a lansa ceva in Romania, conteaza doar ca dupa 10 luni am reusit. Avem inclusiv avizul Guvernului.

In momentul de fata lucram intens la site si la formularul de inscriere in asociatie. Vor exista doua categorii de membri si numeroase proiecte in folosul lor. Toate informatiile insa le vom detalia pe site.

Ne-a intrebat cineva de ce tocmai noi ne-am gandit sa facem asociatia. Sunt convinsa ca si alti colegi de breasla au avut aceasta dorinta si erau indreptatiti si ei sa o faca, asa cum suntem si noi. Doar ca la noi a vrut si Universul J

Eu sper ca toti makeup artistii, trainerii de la alte scoli de makeup, colegi de la alte companii cosmetice sa inteleaga importanta unei astfel de asociatii si faptul ca impreuna chiar putem ajuta sa creasca industria de makeup, iar tinerii aspiranti la aceasta meserie sa paseasca cu incredere. Vorba aia, chiar suntem TOGETHER FOR BEAUTY.

Pana lansam siteul va invit sa dati un like la pagina de facebook: https://www.facebook.com/asociatiamakeupartistilordinromania/

 

on 0