My beauties, azi scriu acest articol din avion, de pe locul de la geam. Intre privelistea pictata de nori si inima plina de bucurie, cuvintele parca nu mai aveau rabdare. Asa ca am deschis laptopul si va scriu pentru ca emotia pe care o simt stiu sigur ca va ajunge la voi, chiar daca distanta este mai mare acum.

Luna august va fi pentru mine sinonim cu frumoasa California. Nu stiu inca daca aceasta calatorie este o vacanta sau o intoarcere la cea de-a doua casa, dar stiu foarte bine ca este un loc plin de sentiment, fiind acela in care mi-a venit ideea sa dezvolt Andra Cosmetics. Totodata, e locul in care ma regasesc perfect si in care, intr-o zi, o sa imi desfasor activitatea principala. Pana atunci insa o sa ma bucur de fiecare experienta aici.

Nu puteam sa nu impart aceste ganduri cu voi, mai ales ca mi-as dori ca toti sa puteti aduna astfel de amintiri pe care le consider mai mult decat importante pentru cariera de make-up artist. Spun asta deoarece, ca in fiecare an de altfel, aleg sa-mi impart aceasta perioada intre vizitat si intalniri pentru new business. Este un loc in care brandurile de top au sedii si sunt norocoasa ca pot sa profit de aceasta ocazie sa fac schimb de cunostinte. In plus, ma gandesc de fiecare data ca urmeaza sa revad oameni dragi mie, brand manageri din industria de beauty, care ma ajuta sa inteleg si mai bine consumatorul make-up artist – cu alte cuvinte ma perfectionez pentru o mai buna „Andra – prietena makeup artistilor”.

Vreau sa povestesc mult si sa ascult cat mai multe povesti. Simt perioada asta ca o dezvoltare accelerata, iar anul acesta simt si un strop de curaj in plus. De ce? Pentru ca acum ma voi prezenta la intalniri ca fondator al Asociatiei Makeup Artistilor din Romania, „Together for beauty” si sper sa vin cu idei noi, care sa se alature planului pe care l-am stabilit cu Sinziana si pe care, foarte curand, o sa il punem in practica.

Stiu ca trebuie sa avem mai multa incredere in noi. Asa cum va povesteam si in articolele trecute pe aceasta tema, stiu ca la noi in tara exista profesionisti adevarati si stiu ca putem mult! Avem tehnica, dedicare si creativitate si chiar daca acum distanta din km (extrapoland ideea) este la fel de mare ca cea dintre industria romaneasca si cea de acolo, am incredere ca intr-o zi distanta va ramane doar pe harta. Pasiunea și potentialul exista si, poate daca am mai adauga si noi organizarea si am schimba putin modul de gandire, chiar am sparge orice granita.

Nu vreau sa va intristez, dar este un adevar de care vreau sa fim constienti, pentru ca doar printr-o altfel de disciplina (mai ca a lor) vom ridica standardele si ne vom face recunoscute meritele. Cum spuneam insa, am incredere in noi!

Si da, pentru ca am aceasta incredere, fac mereu tot ce imi sta in putinta sa contribui atat cat pot la cresterea industriei. Cum stiti, in fiecare an m-am intors acasa cu un nou brand. De data asta insa va las pe voi sa ghiciti daca voi pastra traditia sau nu. Ce spuneti?

Intre acelasi peisaj conturat de nori si cu putin dor deja, dar cu multa nerabdare va spun sa continuati sa va intreceti pe voi in fiecare zi, sa acceptati orice provocare si sa fiti voi definitia profesionistului. Si nu uitati... always together for beauty!   

 Imbratisari zboara catre voi,

         A voastra,

         Andra

 

on 0