Long time no see, but not longer than the eyelashes! Tocmai de aceea, pe 30 septembrie, incepand cu ora 12:00, va dau invitatie la Makeup Forum 2018, din cadrul Cosmetics Beauty Hair, de la Romexo, pentru un show spectaculos, unde in prim-plan vor fi genele false!

My beauties... am rezumat totul asa, pe repede inainte, in randurile de mai sus pentru ca entuziasmul ma cuprinde de fiecare data cand ma gandesc la evenimentul pe care il pregatim anul acesta in cadrul #MakeupForum de la Cosmetics Beauty Hair si care stiu sigur ca va fi o incantare.

Dupa calatoria mea in California, am revenit pe meleaguri romanesti cu sufletul si mai antrenat pentru experienta Makeup Forum de anul acesta. Este un proiect despre care v-am mai povestit, dar despre care as mai vorbi pentru ca sustin cat pot evenimentele care duc la cresterea industriei.

Buna mea prietena si partenera Sinziana Iaru, imi este alaturi si anul acesta si a pregatit un super show! Este vorba despre SOAR sau „Intr-o plutire delicata” asa cum ne place sa-l traducem. Am simtit ca tocmai ideea asta aduna cel mai bine tot ce vom face si despre ce e vorba in show (nu va zic chiar toate surprizele, pentru ca vreau sa simtiti toata experienta autentica chiar acolo). Tot ce pot si vreau sa va spun este insa ca vedetele acestui show vor fi cele mai noi gene din colectia mea, Andra Cosmetics; gene care au fost laudate de multi makeup artisti pentru lejeritatea lor si pe care vreau sa le descoperim impreuna si sa le punem in valoare.  

Imi doresc tare mult sa fiti prezenti la acest eveniment pentru ca stiu ca atat concursurile (cu teme SUPEREROI și BRIDAL trends) la care ofer premii in bani de 500 de euro (tva inclus), cat si seminarele si demonstatiile din cadrul evenimentului va vor ajuta enrom in cariera de makeup artisti si va vor arata putin din ce inseamna cu adevarat o industrie care se cladeste pe principiul de profesionalism din toate punctele de vedere.

Abia astept sa vad cu cine ma intalnesc pe 30 septembrie, la ora 12:30, la show-ul pe care eu una spun ca nu ai voie sa il ratezi daca vrei ca experienta ta de makeup artist sa fie completa. Hai sa fim inca o data #TogetherForBeauty si sa ne bucuram impreuna de emotia pe care doar arta machiajului stie sa o creioneze.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0