Ready, steady, go! Cam asa a fost ieri de dimineata cand s-a deschis targul expozitional de la Romexpo. Un targ cu vechime, care se pastreaza de ani de zile in aceeasi forma, cu vizatori care mai de care mai interesati, cu oameni faini care vin si te saluta, cu oameni si mai fani care vin special sa te imbratiseze.

Targul nu inseamna neaparat a face vanzare. Targul pe vremuri era locul unde oamenii socializau cel mai mult, unde se puneau la cale afaceri, unde oamenii se cunosteau si chiar se indragosteau. La negustori acolo, pe vremea lui Robin Hood, fix despre asta era vorba. Despre socializare, prieteni si mai apoi bani.

Cam asa e si la Romexpo, si ma bucur de fiecare data de zilele de targ, pentru ca imi readuce in fata oameni noi si oameni vechi.

Abia a inceput seria de targuri expozitionale si eu sunt super entuziasmata. Mai ales ca suntem satuli (Sau cel putin eu) de online si de sufocarea din online. Un targ ofera exact ceea ce vrem, redescoperirea noastra ca specialisti si oameni de afaceri, IN OFFLINE.

Pentru un shop online, cum sunt eu, e tocmai bine sa ma pot cunoaste cu clientii mei, iar viitorii clienti sa incerce si sa vada live cum arata genele, ce faine sunt la atingere, cat de curbate si naturale sunt si asa mai departe.

Pentru un shop online ca mine, bucuria e si mai mare cand vad vitrinele pline de gene, beautyblenderi, facecharturi, tricouri, plasturii shadowshields, paletele de unica folosinta si produsele de la LA GIRL si Makeup Addiction.

Asa ca va astept, cu drag si entuziasm, cu oferte speciale si imbratisari pentru clientele fidele.

Ne vedem si maine, pana duminica, la Romexpo, standul Andra Cosmetics. Uitati-va dupa sigurul stand care are gene mari, de 1 m J

Pe curand,

A voastra,

Andra

 

on 0