Azi scriu mai trista... cu ceva suparare in suflet. Despre care, DA, vreau sa vorbesc. Ma uit cu dezamagire in online si nu poate sa nu imi atraga atentia si in viata de zi cu zi. Lumea e rea, din ce in ce mai rea si nici industria de makeup pare-se ca nu prea a scapat de „gaura asta neagra”.  

            Oare chiar e asa greu sa ne sustinem si sa invatam sa crestem impreuna? Oare e atat de dificil sa inveti sa dai un feedback constructiv si nu sa dai in cap omului cu fiecare gresala pe care o face? Am fost vreunul perfect la inceput? Doar vars aici niste intrebari pentru cei care vor sa treaca dincolo de ele.

            Am vazut deseori fragmente de genul: „unde ai invatat sa machiezi asa?”, „lasa-te, fato, de meserie”, „X arata ca nu stiu ce” si lista poate continua la nesfarsit cu exemple pe care stiu sigur ca le cunoasteti si voi.

            Ideea e ca, sincer, nu inteleg. De ce ne facem rau? De ce ne dam in cap, in loc sa venim cu un sfat si sa ne ajutam sa mergem mai departe, pe un drum corect? Nu vreau sa cred deloc ca despre asta e industria de makeup din Romania. Refuz sa cred ca se transforma intr-un fel de circ, cum suntem obisnuiti de pe la TV... Nu vreau, pentru ca m-ar durea sufletul. E fix acel moment in care iubesti ceva prea mult sa crezi ca are si o parte rea. Nu vrei sa accepti si punct.

            Hai sa nu mai fie despre asta. Sa incercam sa evitam certurile astea fara fundament si criticile care nu isi au rostul, ori sa denigram persoane fara sa stim toata povestea, unde se afla si de unde au plecat. Nu cred ca e asa greu sa facem bine daca putem, iar daca nu, poate sa ne abtinem si atat...

            Eu stiu ca dincolo de tot sentimentul asta de dezamagire profunda pe care il simt acum se intrevede speranta. Speranta ca stiu multe persoane care sunt profesioniste si, dincolo de asta, sunt oameni. Stiu ca industria are resurse sa fie din ce in ce mai bine... Sper doar ca de acum vom aveam mai multa grija de ea si o vom trata mai cu... RESPECT (pentru ca, in fond, e un respect pe care ni-l acordam noua).

            My beauties, am incredere in noi! Am incredere ca frumusetea nu va ramane doar la nivelul pensulei, ci va fi si in suflete si vom arata asta intregii lumi. Hai sa construim impreuna, sa dam un contur frumos si hai sa fim, for real, #TogetherForBeauty!

 

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0