Dupa ultimul articol, am primit foarte multe mesaje de la oameni faini, care imi spuneam sa SCRIU. Sa scriu daca asta imi doresc, si sa nu mai ascult ce spun ceilalti. Sincer sa fiu, cred ca a fost o cadere de moment, pe care orice om care “lucreaza cu publicul”, ca sa zic asa, o are. Aveam nevoie de un gand bun de la voi, si va multumesc ca l-ati trimis.

Asa ca am revenit la scris, la articolele mele dragi, si ma bucur sa va povestesc despre targurile la care ma gasiti toamna/iarna aceasta.

La targuri, pe langa numeroasele surprize, va pregatesc si oferte la gene si la noile produse din portofoliu. Voi fi acolo prezenta, impreuna cu prietena mea buna, Sinziana Iaru. Sinziana va poate povesti despre cursuri si despre tot ce inseamna pasiunea transformata in meserie.

Iata LISTA COMPLETA>

28 SEPTEMBRIE – 1 OCTOMBRIE – Cosmetics Beauty Hair Romexpo 2017

28 OCTOMBRIE – 29 OCTOMBRIE – Beauty Focus Oradea 2017

4 NOIEMBRIE – 5 NOIEMBRIE – Make-up FEST

12 DECEMBRIE – ANDRA’S CHRISTMAS SALES DAY – editia a II a –

Da, da, ati vazut bine, Andra’s Christmas Sales Day, repetam evenimentul de anul trecut, mancam turta dulce, bem ceaiuri cu scortisoara, cumparam la super reduceri si ne bucuram de informatii spuse de Sinziana. Stati pe aproape.

Deci, cu cine ne vedem?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0