Am luat o pauza de la scris de o saptamana. Prima pauza pe care am luat-o dupa 2 ani de scris articole chiar si cand eram plecata in vacanta. De data asta a fost altfel. De data asta a fost necesar. Uneori nu te poti pune cu Universul. El decide pentru noi si noi suntem fara putere. Oricat ne-am dori sa ne facem destinul cu mana noastra, vine cineva sau ceva, la un moment bine stabilit, nu neaparat si cel mai potrivit, si modifica tot, de la planuri, la viata.

Acesta articol il scriu inca emotionata de tot ce s-a intamplat in ultima luna si felul in care s-au desfasurat lucrurile. De ce va povestesc asa de in detaliu fiecare traire a mea? Caci stiu ca suntem ca o familie si stiu ca va pasa si mai stiu ca in viata, oamenii au nevoie de oameni. M-am apucat sa povestesc secretele nespuse din Caravana secretele machiajului si primul si cel mai mare este ca: ANUL ACESTA EU AM LIPSIT.

Cele care au fost in CARAVANA stiu deja acest lucru si vreau sa le multumesc tuturor, pe aceasta cale, ca au fost alaturi de mine cu gandul, ca mi-au transmis energie pozitiva si ca am simtit imbratisarea tuturor.

 Anul acesta cu 3 zile inainte sa plecam la drum, in aventura noastra nebuna, am aflat ca trebuie sa ma operez de urgenta, ca e grav, ca nu mai se poate amana si ca nu am voie nici sa stranut, caci imi pot face rau. AM PLANS. Ma jur ca am plans ca o un copil pentru ca proiectul TOGETHER FOR BEAUTY este mai mult decat un seminar de makeup, este o stare, o experienta, o nebunie, o intalnire cu zeci de oameni care te bucura cu energia lor. Asa ca am plans si am cautat solutii. Dar nu erau. Anul acesta caravana s-a petrecut in 2. Oamenii mei de suflet, care au carat cat pentru 5 oameni, s-au transformat Andra la nevoie si au lacrimat la fiecare inceput de seminar, caci gandul lor era la mine.

Acum sunt bine. Insa voi ramane mereu cu sufletul trist ca am ratat cel mai frumos proiect din 2018, proiectul nebun in care facem ocolul tarii in numai 11 zile, in care incarcam si descarcam 300 de kg IN FIECARE ZI, in care visam sa dormim, dar in acelasi timp ne consumam toata energia cu un mare zambet pe fata.

Caravana secretele machiajului nu poate fi inteleasa decat de cei care o experimenteaza. Este proiectul care si-a desfasurat cea de-a doua editie intr-o poveste plina de peripetii, piperata inclusiv cu cod portocaliu de ninsori si ploaie in sala de conferinta. Ploaie in sala de conferinta, da, da, ati citit bine. S-a rezolvat dupa o noapte de nesomn, dar s-a intamplat si asta.

Fiecare zi din caravana e plina de secrete, nimeni nu stie ca de fiecare data cu 10 minute inainte sa deschidem usile tehnica nu functioneaza, ca uneori Sinziana tremura de oboseala si abia se tine pe picioare sau ca Miss PR tocmai a tras o cearta zdravana cu un manager care a promis un ecran LCD de 120 de cm diagonala, transformat peste noapte in doar 80 cm diagonala.

Caravana isi pastreaza secretele ei nebune de organizare, dar niciodata nu ramane datoare cu secretele din machiaj. Si de asta ador acest proiect. Ca e fara secrete. Ca Sinziana se consuma pe ea, pentru a lumina oamenii din jurul ei, pentru ca spunem si facem totul cu pasiune, pantru ca vrem sa fim unite, sa crestem impreuna, sa dezvoltam industria. Pentru ca vrem.

Am suferit ca un copil stiind ca fetele sunt fara mine, ca noi echipa cea mai puternica nu puteam fi impreuna. Dar mi-am dorit o poza toate trei, acolo, cu panoul Together for beauty in spate, cu emotia traita impreuna. Si am avut-o. Caci desi eram operata de doar 4 zile m-am urcat in masina cu sotul meu si am mers la Pitesti unde la final de seminar am surprins fetele. Am plans. Si eu si ele. Imi era dor sa le pot strange in brate si sa le spun ca mai au doar 3 orase. Am fost acolo pentru o ora. Iar secretul aparitiei mele a ramas in inima fiecarui participant care a vazut reactia fetelor cand am intrat in sala.

In fiecare oras in parte caravana isi lasa cate o poveste, poveste aparte, petrecuta numai in acelasi oras, poveste stiuta numai de participantii la proiect, poveste impartasita cu oameni pentru oameni.

Anul acest am lipsit. Simt si acum durerile operatiei pe care am suportat-o cand fetele erau la Bistrita.  Oh, Bistrita ce oras aparte, unde toata energia voastra s-a trimis la mine, acolo la mine in sala de operatie. Va multumesc!

Va multumesc ca mi-ati trimis mesaje de incurajare, ca mi-ati adus flori crezand ca voi fi prezenta, dar pe care fetele le-au ingrijit si le-au purtat prin alte orase pana s-au ofilit. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine cu gandul, ca mi-ati ascultat mesajul pus la inceput de seminar, ca nu le-ati lasat pe fete sa planga.

Va multumesc ca fiecare dintre voi a ales sa fie TOGETHER FOR BEAUTY!

Cu prietenie,

A voastra,

Andra

on 0