Am avut weekendul trecut 6 cliente. Din ele, 3 aveau probleme mari cu tenul care se cojeste. Practic, orice produs pe care doresti sa-l aplici pe fata, trebuie sa-l aplici cu grija maxima, pentru a nu ridica bucati din piele. Aceasta este problema generala de sezon, mai ales la inceput de septembrie, cand majoritatea clientelor se intorc din concedii, cu fata arsa si in proces de cojire.

Nu am inteles niciodata, de ce nu se foloseste factor 50, pielea oricum se bronzeaza, mai greu ce-i drept, dar tot se bronzeaza, fara insa sa se arda. Factorul 50 de protectie trebuia folosit macar pe fata. Locul unde daca cumva ne bronzam, ne cojim cel mai repede, riscam sa ne bronzam cu ochelari si imbatrinim tenul prematur, absolut degeaba. Acum insa, acest sfat este tartiv. Vara a trecut, mii de fete sunt arse de soare, iar noi ca make-up artisti trebuie sa gasim o solutie incat machiajul sa nu aiba de suferit.

Le-am recomandat clientelor mele de pe scaunul de make-up, dar si clientelor mele fidele de la Andra Cosmetics, trei solutii pentru tenul care se cojeste. Iata-le:

1. Ritual in fiecare seara cu apa de trandafir si buretelul KONJAC, 100% natural, realizat din fibrele radacinii plantei konjac, din Asia, imbunatatit cu carbune din bambus.

2. Folosirea uleiului Farsali, care hidrateaza si reface tesutul, cu substante anti-imbratranire, bogat in vitaminele A si E, Omega 3, 6 si 9.

3. Utilizarea inainte de primer a cremei Embryolisse, cu textura catifelata, este un hidratant cu absorbire rapida care confera pielii un aspect matasos, datorita cantitati generoase de unt de shea si aloe vera. 

Sper sa va fie de folos si voua, si clientelor voastre.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0