Recunosc. Mereu sunt melancolica in ultimele zile ale anului. Ganditoare. Randuri de cuvinte mi se deruleaza in cap, ca o poezie, cu ce am facut, cu vreau sa mai fac. Cu viata de makeup artist, de antreprenor, de mama, de sotie. Cu viata de Andra Cosmetics.

A doua zi de Craciun am muncit. La ce? Veti vedea curand. Uneori Andra Cosmetics face parte atat de tare din mine, incat a devenit o obisnuinta. Asa cum ma spal pe dinti, asa verific si mailul, deschid laptopul, fac rapoarte sau orice alt task. Dar nu-l simt ca o munca, ci ca o nevoie permanenta, pentru a merge mai departe in programul zilei.

Pentru Andra Cosmetics, am pregatit cateva schimbari in anul ce vine si sunt curioasa  cum le veti primi. Dar pana atunci, ma concentrez pe mine, ca makeup artist. Pe ce simt eu si voi, makeup artistii prieteni. Am scris 5 lucruri, un fel de ultimele ganduri pe 2018, la care va rog sa meditati. Macar un pic.

Draga makeup artist, te rog>

1. Sa nu uiti ca in 2018 a fost greu, dar si frumos, si ca indiferent de cate cliente ai avut, daca iti iubesti meseria, NU TE LASA.

2. Sa nu uiti ca fiecare ora petrecuta intr-un seminar sau masterclass, e caramida pusa cu grija la casa carierei tale. Keep going.

3. Sa nu uiti ca esti artist si ca meriti tot respectul omului de pe scaun. Asa ca daca n-ai respectul lui, ridica-l de pe scaun si trimite-l acasa.

4. Sa nu uiti ca si omul de pe scaun merita respectul tau, asa ca daca n-ai niciun alt motiv sa fie altfel, atunci arata-I respectul tau.

5. Sa nu uiti ca nu oricine trebuie sa fie makeup artist si ca fara pasiune si un strop de talent, aceasta meserie nu poate fi realizata, asa ca nu-ti fie frica sa spui pas.

Draga makeup artist, sa fii bun si bland si creativ si sa ne intalnim cu pasiune si in 2019!

Pe curand,

A voastra,

ANDRA

on 0