Ce mai inseamna in ziua de astazi likeuri? Cat mai conteaza sa ai 30.000 de likeuri, cand o pustoaica de 18 ani, fara vreun tel in viata, are deja 10.000 de followeri? Pentru mine ca brand conteaza. Mai ales pentru un brand care nu investeste foarte mult in facebook ads, fiind mai mult adepta unei cresteri organice. Pentru mine, 30.000 de likeuri inseamna bucurie, emotie, fidelitate. Inseamna ca e timpul sa multumesc si eu.

Faceti un exercitiu de imaginatie si proiectati 30.000 de oameni pe un camp, si acum ganditi-va ca acestia va aplauda. Cum va simtiti? Cam asa ar trebui sa ma simt si eu ca brand azi. Fara sa-i adaug pe cei de pe pagina personala. Si vreau sa le multumesc tuturor celor care imi sunt alaturi mereu, care ma sprijina cu un like sau un share, care aleg sa fie la mine pe pagina si nu pe alta.

Pe o piata in continua dezvoltare, cu foarte multe optiuni, consumatorul e un pic sufocat. Eu vreau sa cred ca sunt genul de brand ca o gura de oxigen in toata aceasta sufocare.

Pentru voi muncesc zi de zi si pentru construirea acestui brand pe care sa-l las mostenire copiilor mei. Munca mi-e rasplatita la fiecare imbratisare virtuala pe care o primesc de la voi si pentru asta vreau inca o data sa va multumesc.

Dupa calatoria mea in California, am pus de o parte niste produse care sa constituie o mica trusa de make-up. Pe toata, si cu cel mai mare drag, o fac cadou unuia dintre voi. Ca o rasplata pentru sustinerea si fidelitatea din online. Sper sa va placa si sa va bucurati de ea.

Aveti nevoie doar de putin noroc si sa participati la concurs la postarea de pe facebook, pe care o gasiti dand click pe cuvantul AICI.

Cu multumiri,

A voastra,

Andra

on 0