#AndraScrie, acesta este hashtagul pe care l-am folosit de cand am lansat blogul acum un an si jumatate. Mi-au trecut prin degetele de la tastatura vreo 150 de articole si in absolut toate am pus o bucatica din mine. Indiferent ca articolul era un review, o revolta, un sfat, sau o informatie, in fiecare o sa ma regasiti pe mine. Cand public un articol pe blog stiu ca, inevitabil, lumea se va imparti in doua. Unii vor fi de acord cu mine si altii nu. Sincer nici nu imi doresc altfel, pentru ca atunci ar inseamna ca scriu mediocru. Problema mea apare cand vad oameni in jurul meu care nu aprecieaza deloc si care sunt hateri de meserie. Care nu inteleg ca atunci cand nu-ti place ceva esti liber sa imi parasesti “casa virtuala”. Din cauza lor, imi vine sa nu mai scriu deloc.

Eu nu scriu pe blog pentru a ma transforma in bloggerita si a monetiza ceea ce scriu. Desi poate puneam, cifrele de unici din spatele blogului m-ar fi ajutat. Dar nu acesta a fost scopul. Scopul a fost sa fiu mai aproape de voi, sa va pot transmite ce doresc, sa scriu undeva, mai mult text decat o pot face intr-o postare pe facebook.

Am vrut sa imi pot spune parerea si sa va ajut si pe voi sa vedeti altfel lucrurile, pe unii dintre voi.

Am vrut sa ma considerati Andra Prietena Makeup artistilor, si sa rezonati sau nu cu mine.

Am vrut sa pot povesti din experienta mea sau a celor ce le e rusine sa o povesteasca.

Am vrut sa aflati lucruri in exclusivitate sau se le aprofundati prin articolele mele.

Am vrut sa aduc un plus de valoare.

Am vrut.

Cel mai curand cineva m-a facut incuiata, mi-a spus ca am zero tolerenta si,  pentru un artist ca mine, am viziune de om inchis in cutie.

Noroc ca sunt sunt si oameni care aprecieaza timpul pe care il petrec in fata laptopului, care rezoneaza cu ce spun si scriu, si care ma roaga prin mesaje sa dezbat si subiectul x sau y.

Datorita acestor oameni, si doar pentru acestia, sunt inca nehotarata ce sa fac. Voi medita la noapte si vom vedea la ce concluzie ajung.

Pe curand sau nu,

A voastra,

Andra

on 0