Va aduc in atentie un lucru  tare trist. Nu toti makeup artistii stiu sa foloseasca anumite produse. Mai rau e ca pun direct eticheta de –nasol- si sfatuiesc si pe altii sa nu le foloseasca.

M-am lovit de foarte multe ori, in ultimii ani, de oameni misto si talentati, care refuzau sa foloseasca un produs doar pentru ca ei considerau ca e nasol. Socata fiind de decizie intrebam cum a fost folosit si atunci imi dadeam seama ca informatia chiar daca e aparent multa, nu e suficienta pentru specialistii din jur.

De cel putin 3 ani ma chinui sa explic diferentele dintre beautyblender si faptul ca buretelul trebuie folosit UMEZIT, nu ud, nu imbibat in apa, ci UMEZIT, daca se poate sa nu-l folosesti chiar imediat dupa ce l-ai udat, ci lasat 2-3 minute sa respire.

Buretelul nu absoarbe produs, decat daca tu il fortezi si NU SE RUPE decat daca l-ai folosit necorespunzator, de la unghii bagate in el, pana la spalat incorect cu produse care ii dauneaza.  

In aceeasi categorie este si minunatul fond de ten Ultra HD de la MUFE, o minunatie de fond de ten, adorat de tot mapamondul, dar care dupa spusele unora nu are acoperire. ESTE un fond de ten buildable, adica se pune strat foarte subtire peste strat, pentru a obtine efectul dorit.

Probleme sunt si cu pudra HD tot de la MUFE, aud zilnic o mie de pareri despre ea, prea putine corecte, prea putine care sa o plaseze acolo unde merita, printe chestiile geniale de la MUFE, o pudra de finisare, nu de acoperire J

Poate ca noi, ca magazine online, ar trebui sa punem explicatii mult mai clare vis a vis de produse, dar in acelasi timp, te intrebi unde sunt notiunile de baza care ajuta in folosirea produselor? Intrebam mereu in stanga si in dreapta cum se foloseste, iar din 10 pareri, posibil doar una sa fie avizata. Iar asta ma chinuie cel mai mult.

Ca produsele enumerate, mai sunt multe altele care sunt date jos de pe podium, doar pentru ca cineva, candva, nu a citit bine instructiunile.

Sper sa ne revenim, candva!

Pe curand,

A voastra

Andra

on 0