Anul acesta,  chiar daca primavara intarzie sa apara, sezonul de nunti va incepe mult mai devreme, datorita Pastelui ce va fi si el mult mai devreme. Asta inseamna o perioada mai lunga de timp dedicata mireselor. Mireasa este principala noastra preocupare timp de cateva luni, si pentru ea makeup artistii au inceput deja sa se pregateasca. Eu am facut o lista scurta de TO DO LIST pentru pregatire.

1. Inscrie-te repede la un masterclass de tendinte si continua in permanent sa te instruiesti. Daca esti din Cluj, Craiova, Pitesti sau Bucuresti te poti inscrie la Caravana Secretele machiajului.

2. Asigura-te ca ai stocul pregatit cel putin pentru prima luna de lucru. Te vei lua cu altele si vei uita sa comanzi movul cel mai mov, dorit de mireasa x.

3. Resuna toate clientele, bifeaza cu ele programarile, asigura-te ca nu ai incurcat vreo programare sau mireasa nu a omis sa iti faca vreo precizare.

4. Stabileste 4-5 machiaje preferate, vedetele sezonului, schiteaza-te pe un facechart sau direct pe fata cuiva si poti sa le prezinti ca etalon pentru clientele nehotarate.

5. Cel mai important. incarca-te cu energie pozitiva, hraneste-te bine, urmeaza un tratement cu vitamine, stim bine ca urmeaza o perioada cu trezit la 5 dimineata si mirese toata ziua.

Spor si creativitate si succes in noul vostru sezon!

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0