Plecarea in Turcia a intrerupt episoadele despre viata de makeup artist si mare mi-a fost surprinderea sa vad ca mi-ati scris si m-ati intrebat de ce nu am mai continuat. Proaspat intoarsa de la BeautyEurasia, de care am sa va povestesc in urmatorul articol, am RECUPERAT REPEDE SAPTAMANA PIERDUTA, discutand cu una dintre prietenele mele makeup artisti, cu care am legat mai mult decat o relatie de prietenie si a carei imagine s-a asociat cel putin un an, cu tricourile Andra s T-shirt Limited Edition.

Stiti fata aia cu buze frumoase, cu zambetul de la o ureche la alta, care era Superwman in tricou? Ei bine, ea este makeup artist de meserie, un om extraordinar, frumos si la interior si exterior, si se numeste Iulia Ardelean.

In randurile care urmeaza va invit sa-i descoperiti viata de makeup artist.

“Încep primul meu gând, acela că iubesc ceea ce fac și ador să văd fericirea și uimirea de pe fețele voastre în momentul în care vă vedeti in oglindă. Sunt persoana care a început cu plăcerea de a se juca în parul mamei, care mai tarziu a lăsat totul în urma și a luat-o pe un alt drum, un drum care mă definește.

Îmi aduc aminte cand soțul meu, care este fotograf, a avut nevoie de un   “makeup artist" am avut atatea emotii la primul meu makeup, dupa a urmat al doilea si al treilea iar pasiunea mea incet incet a prins contur .

Acum 13 ani era perioada în care ne machiam toate cu gri,albastru sau negru încă din perioada liceului.  Îmi face placere să privesc înapoi și să îmi văd lucrarile. Le păstrez să îmi aduc aminte că trebuie mereu să perseveram să devenim mai buni dar totuși să nu uităm de unde am plecat.

Am amintiri placute, multe dintre ele, de neuitat si cliente chiar de la inceputul acestei cariere minunate și până în prezent. Am fost alături de ele în momentele speciale din viața lor, le-am făcut să zâmbească, să se simtă frumoase și încrezătoare. Le mulțumesc și mă bucur enorm că am fost acolo, că s-au lasat pe mâna mea cu încredere. Am avut parte și de cliente mai puțin plăcute, dar când lucrezi cu oamenii nu este ușor și nu putem să-i selectăm din prima.                

Am muncit foate mult, am pierdut momente importate din viața familiei mele, dar nu regret nimic pentru că iubesc ceea ce fac, iubesc momentul când am pensula în mână și sunt cu adevarat fericită și împlinită.

Daca pot sa dau un sfat pentru cele la inceput de drum ar fi sa isi aleaga totusi aceasta meserie, pentru ca pana la urma pe langa un hobby poate deveni o meserie frumoasa, ar fi sa o faca din placere, sa nu uite ca totusi clientul este client si merita respect,sa respecte toate normele de igiena si sa lucreze frumos si curat,pentru ca totusi pielea omului este o panza pe care lucrezi iar daca tu o strici cu greu mai poate fi reparata sau.... deloc.

Pe scurt da iubesc ceea ce fac si va imbratisez cu drag.”

 

on 0