Zilele trecute am raspuns la un interviu pentru o studenta cu tema makeup artisti si blogosfera. IN cadrul interviului m-am lovit de o intrebare care m-a pus pe ganduri si mi-ar placea sa ma ajutati voi sa ii gasesc raspuns.

Scriu aici de vreo 2 ani, saptamana de saptamana, cate 2 articole. Imi scriu neplacerile, bucuriile, vestile bune, despic in 14 un produs sau va aduc in atentie greselile, gasim impreuna solutii. O coala virtuala la care impreuna am cotizat cu ganduri.

Intrebarea suna cam asa: Cum influenteaza si in ce fel ajuta cititorii articolele dvs de pe blog?

Si m-am blocat. Mi-am dat seama ca practic asta e dorinta mea cea mai mare ca acest blog chiar sa va ajute, sa va inspire, sa va lumineze (atunci cand e cazul) sa va tina la curent. Blogul meu discuta despre industrie in general cu bune si rele, asta daca ar fi sa ii dau o definitie scurta. Ma intreb insa cat la suta va ajuta in viata voastra de makeup artisti. Daca ar fi sa ma iau dupa feedback-ul din mesajele venite in inbox sau dupa comentarii as spune ca fiecare articol de al meu schimba perceptia sau deschide ochii la cel putin o persoana, si pune pe ganduri sute de oameni. Iar pe mine asta ma face fericita.

As vrea insa sa imi spuneti voi cat va ajuta blogul meu, ce alte articole ati vrea sa mai scriu si care articol a avut cel mai mare impact asupra voastra.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Pe curand,

Andra

on 0