Intotdeauna mi-au placut campaniile foto de pe facebook sau de pe instagram. Va aduceti aminte de pozele cu spatele femeii care isi tine de mana iubitul fotograf si cu hashtagul #followme? A fost printre preferatele mele si sunt convinsa ca si ale voastre. Asa ca m-am gandit sa facem impreuna si noi o campanie foto si sa ne luam la intrecere, sa vedem cine face poza cea mai inspirata si mai frumoasa sau unghiul cel mai interesant. Ideea e simpla. Vara asta #PlimbaGenele.

De fapt, ideea mi-a venit de la voi. Voi, clientele mele fidele, care imi trimiteti mereu poze in privat cu genele in diverse ipostaze. Mi-a placut inventivitatea voastra, spiritul creativ si pasiunea pentru fotografie si am zis sa le combin pe toate sub numele unui proiect.

#PlimbaGenele este campania pe care am lansat-o pe 14 iulie si dureaza timp de o luna. O luna in care vreau sa vad cele mai frumoase poze avand personaj principal genele #AndraCosmetics. Indiferent de model, indiferent ca sunt preferatele voastre #05 sau ca sunt #OneByOne sau orice alt numar, astept sa vad pe unde le plimbati.

In campania aceasta o sa intru si eu, ca sa va dau idei, mai ales ca in 5 zile voi pleca undeva departe, o sa vedeti voi unde, si o sa am toate peisajele la dispozitie.

Luati o pereche de gene in geanta si plimbati-o pe acolo pe unde va duce si pe voi ori vacanta, ori rutina zilei. Chiar sunt curioasa sa vad la finalul campaniei cat de plimbarete ati fost.

Si ca sa fie bucuria si mai mare am hotarat sa dau si un premiul persoanei care face cele mai multe poze (minim 10), castigatoarea o sa primeasca 20 DE SETURI DE GENE ANDRA COSMETICS. Suna bine, nu?

Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti poza pe facebook sau pe instagram si sa folositi hashtagul #plimbagenele #andracosmetics. Ca sa va pot gasi pe toate si desemna castigatoarea.

Cine accepta provocarea mea?

Pe curand!

A voastra,

Andra

on 0