Stiti cum faceam cand eram mici si mergeam in vacanta? Trimiteam vedere pentru toata familia, chiar daca uneori posta aducea vederea mai tarziu decat ajungeam noi acasa. Noroc cu internetul, caci azi va pot trimite vesti din California rapid si usor. Asa ca Voila.

Dragii mei cititori si cliente,

Va scriu cu bucurie din a doua mea casa, California, acolo unde mereu ma simt primita cu bratele deschise. Desi am plecat 50% in vacanta si 50% in business trip, aproape ca am petrecut tot timpul in intalniri si calatorii in jurul San Francisco pentru a extinde portofoliu Andra Cosmetics.

Va trimit vesti bune, caci in familia #AndraCosmetics vor mai intra doua branduri iubite de voi toate. Stiu, le-as aduce pe toate, dar din pacate nu se poate, incet, incet insa, va promit ca tot ce tine de mine voi face posibil.

E cald aici, dar am auzit ca si la voi e cald, e vreo 2 noaptea cand va scriu aceasta “vedere”. Am plimbat genele #AndraSWINK peste tot dupa mine si le-am pozat in cele mai faine ipostaze, puteti urmari hashtagul #PlimbaGenele si asa le veti vedea.

Mai am putin de stat aici si abia astept sa vin acasa ca sa va pot spune tot ce am facut  si ce planuri de viitor am pregatit pentru prietenii mei, make-up artistii.

Sper ca voi sunteti bine si ca asteptati cu nerabdare modulul #Agenda, care se va lansa curand. Si daca cumva nu aveti aplicatia inca, aceasta este disponibil pe ambele platforme si poate fi descarcata gratuit de aici: http://q.simpapp.ro/a/68.

Pe curand,

A voastra,

Andra

 

on 0