Intram in cea de-a patra saptamana de viata de makeup artist si deja s-au conturat cateva povesti in care stiu ca fiecare va regasiti. Povesti din care avem de invatat, povesti ale unor oameni pe care ar trebui sa ii respectam si sa ii aplaudam pentru ceea ce fac zilnic in cariera lor.

Aplauze si respect ii ofer si Danielei Gheorghe, invitata din episodul 4 al seriei de articole #ViataDeMakeupArtist care ne-a povestit pe scurt cate ceva despre ea. Pe Daniela am cunoscut-o intamplator, in urma unei comenzi de gene pe care ea a facut la mine. Ne-am apropiat in relatia shop online- client si treptat am ajuns sa ne respectam reciproc si sa avem mai mult decat o relatie de business, ci una chiar de prietenie si ajutor reciproc in aceasta industrie a frumusetii. Descoperiti mai jos randuri scrise de Daniela.

1. Totul a început dintr-o joaca de licean prin care trăirile cu experientele balurilor și cochetarea cu modellingul m-au făcut sa-mi cumpăr primele pensule profesionale. Ce frumos...! Era o joaca minunata care ulterior s-a transformat intr-o pasiune.

2. Nu pot explica aceasta pasiune ca o definiție pentru ca din punctul meu de vedere este definit ca o combinație între o trăire exprimata prin culori și multă dragoste. Frumosul pleacă din interior, iar culorile i-au forme odată cu imaginația și... multă! multă! Pasiune!!

3. Tributul acestei pasiuni întregește un mare sentiment, atunci când cu o simpla mulțumire citită in ochii unei persoane mulțumite, te motivează sa performezi și sa înțelegi ca a învața și a te perfecționa este drumul absolut necesar care nu te duce către perfectiune ci te duce către imaginație.

4. Întrebata frecvent cum am răbdare sa machiez, ma pot exprima prin a spune ca răbdarea nu se răsfrânge asupra machiajului, ci se răsfrânge asupra persoanei din fata ta, ani de zile invatand din ceea ce am făcut zilnic.

5. Toate acestea m-au motivat sa împărtășesc aceste trăiri cu alte persoane și așa am reușit sa pun bazele unei scoli de make-up unde deviza mea este sa NU editezi pozele, și sa NU ai un tipar definit, ci sa ai curaj sa-ți dai frâu imaginației tale!!! Arta se materializează prin a-ți descoperi stilul tău propriu, din combinatia dintre o Pensula, multe Culori și de fiecare data un Chip!!!

6. Da! Ma simt împlinita, sunt mama și soție, sunt femeie și make-up artist! “

on 0