Cati dintre voi va bucurati cand incepea scoala? Mi-ar placea sa raspundeti sincer, macar acolo, la voi in gand. Merge vorba pe internet ca mai mult se bucurau parintii ca incepe scoala, decat copiii. Venirea toamnei aduce acest sentiment in gandul nostru. Al noilor inceputuri, al dorintei de a face ceva nou pentru noi. “Din toamna ma apuc de treaba”, “Din toamna ma duc la sala”, “Din toamna ma duc la cursuri”, “Din toamna ma fac make-up artist”. Cica tot de la scoala din copilarie se trage.

Ca sa pastram traditia, dupa o mini vacanta bine meritata, ne intoarcem si noi la cursurile de machiaj, dar la acestea ne intoarcem cu drag. Si noi si voi. Moment perfect sa va povestesc despre faptul ca v-am pregatit niste surprize si ca o sa venim in cateva orase la cerere, cu seminarii dedicate, iar tematica seminariilor va fi una spectaculoasa, asa cum v-am obisnuit.

In ceea ce priveste cursurile baza, va pregatim sesiune in Bucuresti pe 13 septembrie,  iar in Brasov pe 10 octombrie. In ambele ORASE va asteapta SINZIANA IARU, prietena si trainerul meu preferat, la care particip de fiecare data la cursuri si de fiecare data reuseste sa ma uimeasca, chiar si pe mine.

Cursul cel mai cautat este cel de 7 zile intensiv, de la 10 la 7 seara, in timpul caruia elevele invata numeroase tipuri de machiaj, iar la final primesc diploma acreditata. Toate machiajele invatate au menirea sa pregateasca eleva pentru eventualele situatii in care se poate gasi imediat dupa terminarea cursului.

Astfel, pe lista de machiaje invatate pe parcursul unui curs sunt> machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj de mireasa, machiaj pentru purtatoarele de ochelari, machiaj pentru ten matur, machiaj contouring, machiaj smokey eyes, machiaj eyeliner si machiaj de fotografie.

In timpul cursului se folosesc produsele scolii, astfel elevele au posibilitatea sa testeze o gama variata de produse si sa stie pe viitor cu care dintre acestea e cel mai bine sa lucreze. Pe lista de branduri cu care lucram se afla> Make up for ever, Atelier Paris, Numeric Proof, MAC, Paris Berlin, Inglot, Andra Cosmetics, Ben Nye, Urban Decay, Too Faced, Skindinavia, Anastasia BH.

Pentru informatii si inscrieri sunati la 0769233268

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0