Viata ne este impartita in doua. Inainte si dupa makeup. Am tot scris in ultimul timp despre viata de makeup artist, ba chiar am si lansat o serie de articole in care trecem in revista prieteni de ai mei makeup artisti, dar stand eu asa si meditand m-am intrebat: Dar Voi ce faceti cand nu sunteti makeup artisti?

Am prieteni care lucreaza in corporatii sau in locuri total diferite de industria beauty. Una este asistenta medicala, alta este sofer, cineva este student la medicina si altcineva este educator. Iar lista poate continua. Oameni frumosi si muncitori se afla in spatele artistilor pe care noi ii consideram uneori prea boemi sau prea artisti. Oameni asumati cu second job care traiescun vis de artist un weekend si trag pentru visul financiar in timpul saptamanii.

Asa ca voi ce faceti cand nu sunteti makeup artisti? Eu sunt manager Andra Cosmetics, Specialist in stiintele educatiei si  meloterapie si mai cochetez si cu designul interior (poate cine stie). Sinziana, de exemplu, era psiholog si analist politic, intre timp le-a lasat pe toate pentru rolul exlcusiv de mama, caci nu uitati, urmeaza sa fie #mamadedoi si #mamadepreadolescent. (UFFF, i miss her already).

Mai stiti prietena despre care am povestit intr-un articol dedicat ca ii e frica sa lase jobul pentru o cariera full time in makeup? Ei bine a facut-o! Si sunt mandra de ea, caci acum simte ca zboara.

Viata insa ne imparte mereu in doua, asa cum spuneam si la inceput, si stiu ca multe dintre voi sunteti nevoite sa aveti al doilea job sau extra activitate. Nu sta nimeni degeaba in timpul saptamanii, doar pentru ca programarile la makeup sunt rare. Nu-i asa?

Astept sa imi raspundeti la intrebare J Voi ce faceti cand nu sunteti makeup artisti?

 

 

on 0