Ceea ce ma fascineaza la meseria de makeup artist este DIVERSITATEA. Cunosc cel putin 6 tipuri de makeup artisti, pe care am sa-i descriu intr-un articol separat, fiecare cu obiceiuri si traditii diferite, cu stil diferit de a se comporta ca makeup artist.

Printre lucrurile care difera de la artist la artist, este si stilul de programare, un lucru extrem de important atunci cand vine vorba de mirese, grupuri de cliente si evenimente speciale.

Fiecare makeup artist doreste sa isi multumeasca clienta o suta de procente (sau cel putin asa sper eu), astfel incat ajunge uneori sa faca programari chiar si la 5 dimineata, nu-i asa?

Parca uneori nu putem spune NU unei cliente. Ne roaga pe ultima suta de metrii sa o facem si pe mama soacra, sa-i dam acolo un pic cu fond de ten si un rimel (va suna cunoscut), dar asta inseamna sa ne dam peste cap urmatoarele programari.

Multi dintre makeup artisti, nu mananca o zi intreaga, pentru ca intre programari nu si-au pus deloc timp liber/pauza/ 10 minute de reculegere, nimic.

Programarile reprezinta cam 20% din relatia cu clientul. Felul in care gestionam o programare, cat de promti suntem in gasirea unui loc, daca raspundem cerintei rapid sau punem in dificultate clienta, totul conteaza la final, atunci cand primim sau nu multumiri.

De asemenea, se mai intampla (caci e uman) sa gresim. Sa uitam de programari, sa le incurcam, sau ceva din comunicarea cu clientul sa nu mearga si sa existe neintelegeri. De cate ori nu s-a intamplat sa fiti incurcati din cauza programarilor?

Cand am venit cu ideea sa faca Aplicatia Andra Cosmetics, am spus ca nu o pot lansa fara un modul de agenda, una speciala de makeup artisti, care sa va ajute sa va organizati, care sa poata fi accesata oricand, oriunde, si care are propriul modul de gestionare business si incasari pe programari. In plus se poate adauga si poza cu machiajul dorit.  

Astazi se implinesc 6 luni de cand peste 3500 de makeup artisti aleg varianta digitala a agendei de programari, specialisti care au schimbat fundamental felul in care programeaza, lor le multumesc pentru incredere si le doresc succes!

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0