Maine Crystal Palace Ballroom va deveni un punct de referinta in industria machiajului pentru ca brandurile din domeniu se pregatesc de MAKEUP FEST. Parca deja simt agitatia oamenilor ce isi pregatesc standurile, sunetul cutiilor desfacute si bucuria inceputului unei noi expozitii.

Deja ne stim intre noi, suntem aceiasi jucatori (80%) la toate targurile de profil si parca am devenit cu totii o comunitate (sau nu, ar spune altii). Cu totii, imbracati cat mai lejer, stam la standuri pana tarziu in noapte, stergem produsele, le aranjam de sute ori pana le gasim unghiul cel mai bun si mai apoi obositi plecam acasa sa ne pregatim de weekendul de expozitie.

Sambata dimineata, timizi, cu cafeaua in mana, ne asteptam vizitatorii pregatiti sa impartim ultimele secrete, sa socializam, sa prezentam noi produse sau oferte, sa facem surprize. Fiecare stand in felul lui se prezinta cu bucurie in fata voastra.  Apar tocurile, rochitele negre, chipurile machiate și buclele. Apar oamenii care cu multa forta de munca se prezinta in fata voastra ca specialisti. Aceiasi oameni care mai ieri, descarcau zeci de kg de produse, rupeau scoci, montau si asezau. O munca colosala pe care uneori mi-ar placea sa o vedeti. Sa vedeti munca dinainte de show.

La noi in stand, la Andra Cosmetics, e mereu o bucurie generala, pentru ca aceeasi echipa care placa la drum in caravana, PETRECE QUALITY TIME TOGETHER FOR BEAUTY.

V-am pregatit ceva oferte, unele stiu ca vor fi adevarate surprize, asa ca intre doua machiaje, o plimbare de noiembrie in parc si o cafea cu prietenii, VA ASTEPTAM la MAKEUP FEST, pe 3-4 noiembrie.

Cu cine ma vad?

on 0