(tricou din colectia T-shirt by Andra Limited edition)

Cred ca dupa fiecare anotimp ma incearca o oarecare nostalgie, dar cumva si bucuria ca a mai trecut un sezon in care am adunat sute de amintiri frumoase. Acum ca stateam si ma gandeam la asta, imi dau seama ca pentru makeup artisti multe dintre amintirile „colectionate”, cat timp soarele ne incalzeste, sunt legate de profesie.

            Mi-ar placea sa va faceti un album cu toate momentele din vara asta si sa vedeti cate sunt despre makeup. Eu una, din idee in idee, am ajuns la o mica provocare pe care o sa v-o lansez la finalul acestui articol.

            Azi scriu cu inima plina de mandrie pentru ca e un articol in care vreau sa va laud! Imi dau seama ca a mai trecut aproape un an, care cuprinde atata evolutie care se simte in industria de makeup din tara, iar la asta, my beauties, ati contribuit MULT! Vreau sa va laud si fata de toti cei care imi citesc blogul si nu sunt neaparat makeup artisti si in fata celor care vor da de articolul asta peste o vreme. Pentru ca MERITATI!

            Spuneam ca daca ati face o colectie de amintiri, multe ar fi cu si despre lucrarile voastre! Chiar asa si este, pentru ca, poate nu toti stiu, dar pentru voi, makeup artistii, weekendurile in vremea calduroasa nu prea exista. Daca e loc de evenimente, e loc si de treaba pentru noi, deci stiu ca pensulele nu au stat locului si nici voi intinse pe sezlong la piscina. Tocmai de asta INSIST sa primiti toata aprecierea!

            Stand de vorba cu multi dintre voi, am descoperit si faptul ca, pentru unii, sa fii makeup artist este un al doilea job. Lucru de apreciat, pentru ca efortul vine cumva la dublu. Eu simt totusi sa va motivez sa alegeti doar acest drum, candva imi veti multumi. In plus, sa fii makeup artist nu e un job doar de weekend, sa fim seriosi, la cate evenimente, momente speciale si alte actiuni sunt acum in timpul saptamanaii, sigur exista loc pentru munca continua.  

            Eu sper sa vad din ce in ce mai multi makeup artisti full time, pentru ca stiu ca PUTETI! Tocmai de aceea am tinut in minte sa va scriu, pentru ca stiu ca uneori sa auzim de la cineva e motivatia care ne lipseste.

            Nu vreau sa inchei pana nu va lansez si provocare de care va vorbeam. Spuneam de un album al muncii voastre, asa ca m-am gandit ca de acum sa folosim două hashtaguri cu totii: #weekenddemakeupartist #sambatademakeupartist pentru zilele de weekend cand noi nu ne relaxam, sa adunam la un loc toate „amintirile” noastre si sa fim #TogetherForBeauty, like always!

 

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0