Facebook Pixel
Andra Cosmetics

Premiem Fidelitatea

PREMIEM FIDELITATEA ÎN 3 MODURI DIFERITE 
Dragii noștri, ANDRA COSMETICS premiează fidelitatea și ți-a pregătit trei tipuri de discounturi de care poți profita din plin, ori de câte ori alegi să faci cumpărături pe www.andracosmetics.ro

1. ROATA NOROCULUI - Când intri pe site nu uita să bifezi și roata norocului, aceasta îți poate aduce de la discounturi mari la premii surpriză. Tot ce trebuie să faci este să petreci cât mai mult timp la noi pe site și bineînțeles să faci cumpărături.

2. Are you our best friend? - Fiecare coș de cumpărături se contorizează, iar fidelitatea să rsăplătește, cu cât cumperi mai mult cu atât vei atinge anumite praguri stabilite de noi, iar tu ca makeup artist vei beneficia de discounturi mai mari. Iată ce poți ajunge: Andra’s Friend – discount tocmai bun care să răsfețe în zilele de cumpărături Andra’s Best Friend- discount substanțial pe care o să-l adori Andra’s VIP FRIEND – cel mai mare discount Îți dăm noi de veste când ai trecut pragul și ajuns la next level!

3. PUNCTE DE FIDELITATE Probabil o să-ți placa la nebunie să aduni puncte de fidelitate care mai târziu îți vor aduce discounturi substanțiale, când coșul de cumpărături e plin. Iată cum funcționează: Punctele de fidelitate sunt puncte de recompensă care se oferă la fiecare comandă a utilizatorului, indiferent de valoarea comenzii. De asemenea, mai poți să primești puncte de fidelitate în unul din cazurile de mai jos:

A. Este ziua ta, iar noi îți oferim un număr de puncte de cadou. (Deci ai grijă să completezi și data de naștere)

B. Dacă ne oferi un review la produs ( adevărat și sincer, fără hatereala, da?:), atunci noi oferim puncte cadou. Punctele se vor aloca in contul tau dupa ce reviewul o sa fie procesat.

Cât valorează un punct de fidelitate? 1 punct = 0, 1 lei astfel încât 10 puncte= 1 leu

De unde ști câte puncte câștigi la fiecare produs? Fiecare produs, în magazinul online are afișat câte puncte are și vei câștiga la achiziționare. Unde vezi câte puncte ai acumulat? În categoria „contul meu” vei avea avea mereu la dispoziție o statistică a punctelor.

Cum folosești punctele recompensă? Din momentul în care ai acumulat puncte acestea pot fi folosite în comenzi. Noi îți recomandăm să ai răbdare și să strângi mai multe puncte, satisfacția cumpărării unui produs mult dorit, numai din puncte va fi imensă. Exemplu, dacă un produs costă 100 de lei, vei primmi 50 de puncte de fidelitate, adică 5 lei.

Pentru a folosi punctele, pe pagina pe payment (checkout) ai sesctiunea Aplica punctele cadou unde introrduci numarul de puncte dorit. 

Oricand poti sa vezi numarul de puncte adunate in sectiunea Contul meu -> Puncte cadou.

Scurt regulament de folosire a punctelor:
1. Punctele de fidelitate sunt valabile doar în cazul în care ai cont valid pe siteul www.andracosmetics.ro
2. Punctele se acumulează numai în momentul plasării comenzii. În caz de anulare comandă și punctele ce urmau să fie primite se anulează.
3. La fiecare comandă ai posibilitatea să alegi ce număr de puncte dorești să folosești pentru a beneficia de discount. Dacă ai anulat comanda, punctele pe care nu le-ai folosit se întorc în coșul de puncte.

 Atentie, punctele de fidelitate se adreseaza doar utilizatorilor autentificati pe site. Daca nu ai deja un cont creat, nici o problema, iti poti crea unul foarte rapid la sesctiunea contul meu

To Top