Anul acesta s-au implinit 5 ani de ANDRA COSMETICS si v-am povestit despre asta intr-un articol dedicat in martie, in care mi-am pus tot sufletul si am scris din inima. Inca de pe atunci pregateam relansarea siteului Andra Cosmetics, intr-unul care sa arate felul in care brandul s-a schimbat si evoluat. Am muncit mult, cu pasi mici, atenti la detalii, dar ancorati in fiecare dorinta de a voastra. Am stat si am discutat cu voi am aflat ce va doriti iar finalitatea se afla acum, aici, pe noul website www.andracosmetics.ro

Pentru ca surpriza hainelor noi era prea mica pentru cat imi doream eu sa va bucur si pentru ca imi place ca in fiecare an sa fac ceva mare pentru voi, am hotarat sa lansez campania #1AndeREDUCERI.

OMG! Ar spune unii. Dar fix asta imi doresc sa spuneti. OMG, timp de un an de zile cumparam gene de la Andra Cosmetics cu NUMAI 12 LEI! Oferta valabila in limita stocului disponibil si NUMAI PENTRU MAKEUP ARTISTI. 12 LEI este costul pe care voi v-ati dorit sa il platiti pentru genele voastre preferate, asa ca dorinta s-a indeplinit, de cand este si functional noua interfata a siteului.

O campanie facuta din suflet, cu dorinta de a ajuta makeup artistii, prietenii mei cei mai buni, CA O MULTUMIRE pentru cei 5 ani de fidelitate. Daca voi mi-ati oferit 5 ani de fidelitate, eu va ofer voua 1 an de reduceri.

In site veti mai descoperi minunate lucruri precum posibilitatea de a aduna PUNCTE de FIDELITATE, posibilitatea de a deveni client VIP, IN FUNCTIE de cumparaturile pe care le faceti si de asemenea O ROATA A NOROCULUI cu numeroase surprize.

Sa inceapa.... 1 AN DE REDUCERI!

on 0