Daca ar fi sa ne gandim, sunt probabil sute de mii de palete pe care un makeup artist ar putea sa le achizitioneze. Unele mai bune, altele de calitate foarte proasta, unele accesibile la pret, altele chiar scumpe. Asa cum sa nu te gandesti cam cate palete ar trebui sa cumperi astfel incat sa nu fi descoperit pe nici o nuanta si sa poti realiza orice machiaj doresti.

Paletele sunt precum rujurile. Zic eu. Niciodata prea multe. Cu toate astea, un makeup artist organizat, care face numai smart shooping (adica nu cumpara doar de dragul de a cumpara), isi poate achizitiona cateva palete urmand cerintele de mai jos:

1. o paleta cu nuante nude și marouri

2. o paleta cu nuante de roze – extrem de folosite in machiaj

3. o paleta cu nuante cât mai excentrice: portocaliu, mov, albastru, galben, roșu

4. o paleta cu negrul perfect si alte nuante de maro, gri

5. o paleta mixta cu farduri mate și farduri sidefate sau pigment presat.

Daca ati bifat toate cele de mai sus inseamna ca va aflati printre makeup artistii fericiti. Este adevarat, insa, ca în fiecare apar 4-5 palete noi, de la diverse firme, care va atrag ca un magnet. Unele dintre ele merita sa fie achizitionate, chiar si daca aveti deja cele 5 de baza. Pentru nuante mai speciale sau o calitate anume. Aceste palete sunt bonus si sunt de obicei achizitionate pentru mirese sau machiaje care vor sa iasa din tipare.

In portofoliul Andra Cosmetics, am ales sa folosesc tot aceasta schema si am introdus branduri care sa va raspunda cerintelor. Asa se face ca avem paletele MAKEUP ADDICTION, pentru machiaje mai clasice, paleta BORN EXCLUSIVE de la LA GIRL, cu nuante de roze superbe, paleta CLIENTELE – cu nuante de bej si maro absolut superbe, CARNIVAL – cele doua palete cu nuante speciale, extrem de frumoase si pigmentate, un best seller la noi pe site.

Mai nou aducem in portofoliu si minunata MRS GLAM SHOWSTOPPER- o minunatie cu 25 de culori cu texturi diferite (mat, sidefat, pigment presat) si 4 nuante folosite ori pentru conturing, blush sau iluminator. Aceasta am putea spune că e chiar specială! O găsiți aici: https://andracosmetics.ro/bperfect-mrs-glam-paleta-de-farduri.html

on 0