Umbla vorba prin industrie ca mai nou, clientii fenteaza makeup artistii. Ma cam intristeaza ca trebuie sa scriu asta din primul rand si sper sa ma insel. Avand acces la asa o baza de date de makeup artisti disponibili, baza de date accesata prin facebook, clientii isi fac programari la 2-3 makeup artisti si mai apoi, cu o seara inainte de eveniment, aleg cu care merg la drum. Cum ar fi sa faca si makeup artistul la fel?

Ma inspaimanta ca am ajuns la asa ceva, dar se pare ca asta e realitatea. Daca nu semnezi un contract si nu percepi un avans, exista sanse sa ramai cu ochii in soare (a se citi trusa). Cand vine weekendul ploua cu statusuri pe grupurile de makeup, despre cliente care au tras teapa. Cine e vinovat de teapa? Sincer, cred ca noi suntem, astia de nu luam avans si nu facem contract.

Stiu ca oferta e mai mare decat cererea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa isi bata joc de oamenii aia care si-au pastrat loc in agenda, care poate au refuzat alte cliente si poate si-au facut planuri cu banii castigati din sambata aia.

Indiferenta, nesimtirea si dezinteresul sunt la mare cautare in ziua de astazi. Si noi vrem sa se schimbe Romania?

Mai mult, dupa ce ca nu vin la programari, mai blocheaza si canalele de comunicare cu makeup artistul, ca sa arate exact incapacitatea de a gestiona o situatie si a explica un gest de nesimtire.

Ne lipsesc cei 7 ani de acasa. Grav!

 

on 0