Va scriu cu super mult entuziasm, asa cum o fac, de fapt, de fiecare data cand deschid subiectul asta. Acum insa simt ca e la cote maxime pentru ca DA!: au mai ramas doar DOUA zile pana la CEA MAI MARE EXPOZITIE DE BEAUTY!

            Stiu ca va vorbeam saptamana trecuta despre cat de importante sunt targurile de beauty si sper ca I made my point, iar acum o sa ne vedem in numar cat mai mare la eventimentul care pentru mine e dovada clara ca industria trebuie sa mearga pe drumul cel bun. Va spun sincer, am mari emotii, dar sunt cu atat mai incantata ca pot sa impartasesc aici, cu voi, si sa va simt alaturi de mine, alaturi de noi.

            Vreau sa va povestesc pe scurt despre ce e Cosmetics Beauty Hair, pentru ca poate nu ati stat sa cautati si vreau sa va faceti o idee in mare. Este un eveniment de referinta pentru tot ce inseamna zona de beauty, iar faptul ca se organizeaza de 24 de ani si ca a fost mereu un succes cred ca spune multe. Anul acesta, se organizeaza in pavilionul B2 de la Romexpo, un spatiu care se preteaza unui astfel de targ, de talie internationala. Cam ce se intampla in mare? Aveti ocazia sa intrati in contact direct cu toti marii producatori, importatori si distribuitori de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire si haircare.

            Anul acesta Cosmetics Beauty Hair gazduieste si CEL MAI MARE forum de makeup din Romania: MAKEUP FORUM 2018. Show-uri de exceptie realizate de top makeup artisti de la noi din tara, demonstratii si seminare tinute de profesionisti in makeup, permanent makeup sau ingrijire faciala, concursuri (anul acesta avem doua teme: BRIDAL și SUPEREROI la care sper ca v-ati inscris deja!) si super multe premii si surprize care se vor tine lant pe 27 si 30 septembrie. Btw, eu va astept la SOAR, alaturi de buna mea prietena si partenera, Sinziana Iaru, alaturi de care am pregatit un moment de neuitat.

            In plus, eu sa fiu din nou prezenta cu un stand, asa cum mereu am obisnuit, la care va astept cu mare, mare drag sa povestim si sa ne cunoastem mai bine si, bineinteles, sa vorbim despre GENE si nu numai!

            Abia astept sa ne vedem, sa descoperim impreuna cat mai multe dintre secretele lumii artei machiajului si sa fim inca o data #TogheterForBeauty! So, cine da check in?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0