Zilele acestea a avut loc cursul baza de makeup de la Brasov, grupa aprilie 2018 , sustinut de Sinziana Iaru,  si ca intotdeauna am participat in sala. Aproape 80% din timp sunt in sala, alaturi de ea, ocupandu-ma de partea administrativă și deși ascult cursul a nu știu câta oara, mereu mă las fascinată de aceasta. Și nu glumesc și nu exagerez. Mereu ea vine cu ceva nou care mă surprinde. Dar nu despre asta vreau să vă povestesc, ci despre un gând pe care l-am avut în timp ce o ascultăm.

Mai știti când eram adolescenti si faceam teste din reviste si era intrebarea aia cu: Daca ai fi pe o insula pustie care ar fi cele 3 lucruri pe care le-ai luat cu tine? Asa si eu ma gandesc acum, daca as putea sa le dau doar 3 sfaturi makeup artistilor care participa la cursurile baza din scoala noastra, care ar fi acelea. 3 cele mai importante! Greu de decis, insa nu imposibil.

Sunteti la inceput de drum? Abia descoperiti aceasta meserie? Inainte de orice iata cele 3 sfaturi care ar trebui sa devina litera de lege pentru makeup atisti.

1. NICIODATA SA NU FOLOSITI PRODUSE FAKE – este incredibil cat de daunatoare pot fi pentru voi si clientele voastre

2. SA NU VA OPRITI NICIODATA DIN INVATAT- oricat de buni o sa ajungeti mereu sa continuati sa va autodepasiti

3. SA NU FACETI RABAT LA CALITATE SI LA IGIENA – dezinfectati si sterilizati, protejati-va pe voi si pe cliente. Produsele BEAUTY SO CLEAN, in toate variantele lor, nu ar trebui sa va lipseasca din trusa de machiaj.

Eu in locul vostru as imprima aceste 3 sfaturi si l-as pune in rama, sa fiu sigura ca nu uit de ele niciodata.

Voi care 3 sfaturi credeti ca sunt cele mai importante?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0