“Eram prezenta la primul targ de cosmetice profesionale, cu emotie lansasem noua sigla si adusesem prima transa de buretei de la #beautyblender. Nu mi-a placut niciodata sa ies in fata, sa epatez sau sa tip in gura mea cu ce ma ocup. Mult timp nimeni nu a stiut cine sta in spatele shop-ului online de cosmetice profesionale si imi placea așa. Cum zice Frank Ocean “Let your success be your noise.” Toate astea pana cand am auzit o clienta spunandu-mi la targ „Printre gene, farduri si bureti, o gasiti pe Andra”.”

Asa suna primul paragraf din primul articol scris acum 3 ani pe acest blog. Wow, au trecut 3 ani, timp in care am scris peste 300 de articole, mai exact acesta este cel cu numarul 307. O medie de 100 de articole pe an, 100 de ore dedicate acestui blog, pentru prietenii mei makeup artisti sau pasionati de frumusete.

Am avut multe momente cand am vrut sa ma opresc din scris, mai ales ca articolele mele nu sunt tocmai de beauty, ci mai mult despre relatia industrie-makeup-client. Acest trio imperfect, care niciodata nu ma lasa fara inspiratie. Acum ceva timp chiar am recunoscut pe blog ca o sa ma las de scris, iar voi m-ati incunrajat sa nu o fac, mi-ati dat mesaje si comentarii si putere la pachet si am continuat.

Cred ca sunt iar intr-un moment in care ma intreb daca ar trebui sa va mai scriu sau nu. Stiu ca au intaietate live-urile pe facebook si instagram, sutele de postari care exista in online, pe grupuri si nu numai, zilnic, INSA, ceva imi spune sa nu ma opresc. Blogul e blog. Oricand vrei sa intri aici, in casa mea virtuala si sa imi recitesti randurile. Randurile care nu expira dupa 24 de ore, ci care raman si se perpetueaza pe liniile invizibile ale internetului.

Ce voiam de fapt sa va spun? Ca va multumesc, caci fara voi n-as fi rezistat. Va multumesc ca inca ma cititi, ca imi trimiteti mesaje private si ca ma sustineti.

Together for beauty, 3 cuvinte care explica cel mai bine ce simt acum.

Va multumesc!

on 0